Timisoara

ColorMagic.ro – Produse complexe vopsea metal pentru solutii simple anti-rugina

ColorMagic.ro – Produse complexe vopsea metal pentru solutii simple anti-rugina

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
876

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Coroziunea si, implicit, aparitia ruginii sunt cei mai mari “inamici” ai oricarui tip de metal sau aliaj. Odata cu produsul vopsea metal, combaterea ruginii nu mai este dificila. In constructie sunt utilizate o multime de structuri metalicecare trebuie protejate de efectele nocive ale mediului (in special intemperii). Mai mult decat atat, este un produs cu beneficii pe termen lung. Utilizarea vopselurilor pentru metal protejeaza orice suprafata metalica de rugina siprelungeste durata si rezistenta acesteia.
Compania COLOR MAGICcomercializeaza numeroase produse din aceasta gama ce pot fi utilizate fara restrictii pentru numeroase suprafete de metal, indiferent de forma sau dimensiune. O caracteristica foarte importanta a acestor vopsele este aceea ca asigura rezistenta la schimbarilede temperatura (suprafata pe care este aplicata vopsea de metal nu-si pierde calitatea, nici macar la temperaturi cuprinse intre minus 50 grade pana la plus 80 grade).
Utilizarea lor este foarte simpla si nu necesita, in prealabil, o pregatire speciala. Trebuie respectate doar cateva reguli simple si folosirea unui echipament de protectie. Toate produsele disponibile pe ColorMagic.ro au instructiuni de folosire astfel incat nu trebuie sa va faceti probleme in privinta utilizarii acestora.

ColorMagic.ro - Alaturi de dvs. prin numerosi producatori importanti

Piata vopselelor este extrem de diversa si este imbunatatita in mod constant. In general, clientii cauta un produs prin intermediul carora isi pot finaliza diferite proiecte, indiferent de anvergura acestora. Pentru cei care cauta un produs care sa rezolve problema acoperirii metalului cu vopsea, fara prea multe eforturi fizice, la o calitate decenta si pret adecvat exista magazinul online www.colormagic.ro
Pentru a gasi o solutie optima, cautati vopsea metal din gama produselor producatorului olandez SIKKENS, distribuite in Romania de catre compania Color Magic.
Principalelele componenteale acestora sunt: pigmenti anorganici (care nu contin plumb) si polistiren modificat de rasina alchidica. Sunt facute special pentru a putea fi utilizate in mediul casnic, au capacitatea de a fi aplicate pe structuri din metal si produse din lemn. Din aceeasi gama exista produsele: REDOX FERROTECH, RUBBOL BL AZURA, RUBBOL BL MAGURA, RUBBOL SATURA, RUBBOL EPS pentru metal si alte suprafete. Veti simti cu adevarat ca utilizarea loraduce numai beneficii:
 • Munca minima in procesul de pregatire si executare al lucrarilor de finisare;
 • Utilizarea celor mai simple instrumente pentru curatare si vopsire;
 • Cea mai simpla tehnologie, pentru care nu este necesara nicio pregatire speciala;
 • Uscare rapida;
 • Crearea unui strat lavabil si anti-murdarie de inalta calitate;
 • Suprafata nu mai permite dezvoltarea ruginii (datorita rasinilor speciale);
 • Absenta mirosurilor neplacute si daunatoare in timpul executarii lucrarilor.
Vopselurile pentu metal sunt cele mai cautate de numerosi clienti datorita capacitatii lor de a preveni aparitia ruginii. Echipa specializata de la COLOR MAGICcomercializeaza o intreaga serie de produse complexe siadecvate pentru cele mai simple solutii. In magazinul online www.colormagic.ro gasiti o gama variata de produse pentru finisarea suprafetelor (metalice sau de lemn)pentru diferite culori sau nuante si caracteristici.
Pentru informatii suplimentare cu privire la produsele disponibile telefonati la numarul 0724336280.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389