Timisoara

ColorMagic.ro – Produse de grund lemn pentru orice suprafata din lemn

ColorMagic.ro – Produse de grund lemn pentru orice suprafata din lemn

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
691

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Laminatul, placile aglomerate din lemn, plasticul nupot inlocui calitatile estetice si de protectie ale lemnului. Acestea este un material ecologic si trebuie intretinut si prelucrat cu grund lemn pentru a fi protejat suficient de bine si sa reziste o perioada lunga de timp.

Protejati-va suprafetele cu grund pentru lemn
Lemnul este un material viu utilizat de numerosi constructori fie pentru realizarea pardoselii, lambriurilor din lemn sau alte elemente de decor. Insa ca acest material sa ne serveasca o perioada cat mai lunga trebuie protejat cu produse de calitate din gama grund pentru lemn.

Grund anti-fungic rezistent
Orice produs de grund pentru lemn comercializat de companiaColor Magic confera lemnului rezistenta anti-fungica si patrunde in fibra si structurile lemnulului, reducandu-i absorbtia si ducand la unconsum scazut de lac. In plus, grundul pentru lemn intareste fibra si textura lemnoasa si ii confera rezistenta indelungata.

Caracteristici importante pentru grund lemn
Produsele de grund lemn din magazinul online ColorMagic.ro au numeroase caracteristici recunoscute datorita calitatii lor garantatata de producatori renumiti din domeniul vopselurilor. Cele mai importante caracteristici sunt:
  • Sporeste decontaminarea suprafetei - Aproape toate tipurile de lemn sunt expuse procesului de putrefactie. Acest proces rezulta din contactul lemnului cu apa si din cauza umiditatii ridicate. Grundul este un material antiseptic care face protejeaza lemnului impotriva formarii mucegaiului si igrasiei;
  • Intareste stratulde suprafata –Proprietatile intrinseci ale grundului – de intarire a texturii si straturilor superioare – sunt in special create pentru lemnul vechi. In compozitia grundului se afla componente care mentin fibrele lemnoase impreuna;
  • Capacitate foarte ridicata de acoperire a porilor - Daca lemnul nu este grunduit, o parte considerabila din lac se va impregna in porii materialului. Grundul acopera toti porii, prevenind astfel consumul, ulterior, excesiv de lac;
  • Are rol de protectie – Grundul creeaza o pelicula pe suprafata lemnului asemeniunui strat protector ce protejaza materialul de umiditate, de procesele de coroziune si putrefactie;
  • Indeparteaza petele de tanin –Lemnul are un colorant natural numit tanin. Prin porii lemnului aceasta substanta iese la suprafata ce se transforma in niste pete inestetice, care in timp pot afecta calitatea lemnului. Grundul are capacitatea de a preveni aparitia taninului.
ColorMagic.ro – Grund pentru lemn produs de compania SIKKENS
CETOL NOVATECH– Este un grund pentru lemn cu rasini alchidice si este utilizat ca primer sau ca sistem multistrat recomandat in special pentru lemn de esenta moale. Pentru o protectie maxima impotriva radiatiilor UV sunt suficiente 2 straturi.
CETOL HLS PLUS este un grund satinat de protejare a lemnuluirecomandat pentru lucrari de interior si de exterior, pe baza de rasini alchidice. Este utilizat pentru numeroase suprafete si elemente din lemn: scari, plinte, rame din lemn, garduri si chiar fatade din lemn. In urma aplicarii, stratul realizat asigura o protectie buna lemnului, indifirent de clima si accentueaza textura lemnului fiind foarte usor de aplicat.

COLOR MAGIC – Companie specializata in materiale moderne de protectie pentru orice suprafata din lemn
Printre produsele companiei Color Magic un rol important il ocupa produsele pentru prepararea suprafetelor inainte de finisare. Grundul pentru lemn de la SIKKENS este create de specialisti care folosesc nanotehnologii si echipamente ultra moderne. Ei au reusit sa obtina rezultate fara egal in producerea materialelor de inalta calitate.
Poti comanda si cumpara orice produs din gama grund lemn daca vizitati magazinul online http://www.colormagic.ro/ sau daca sunati la numarul 0724336280.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389