Timisoara

ColorMagic.ro - Sikkens Cetol Gupa - Chit lemn apreciat international

ColorMagic.ro - Sikkens Cetol Gupa - Chit lemn apreciat international

Detalii articol

Web
https://www.colormagic.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
824

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Avand in vedere ca lemnul a fost mereu printre materialele favorite atunci cand a fost vorba de constructii, nu este de mirare ca au aparut si foarte multe produse ce ajuta la intretinerea acestuia pe o perioada indelungata. Produsele din chit de lemn sunt foarte utile si recomandate de toti profesionistii din domeniul constructiilor deoarece asigura posibilitatea sa intretinem crapaturile si imperfectiunile suprafetelor sau elementelor din lemn in vederea asigurarii unui aspect estetic si protector.

Utilizati chit pentru lemn si beneficiati de structuri din lemn rezistente in timp
Numerosi factori exteriori nefavorabili in contact cu suprafetele din lemn si care afecteaza proprietatile acestora nu provoaca la fel de multe pagube in cazul in care utilizam produse destinate intretinerii acestor suprafete. Produsele pe baza de chit lemn au proprietati esentiale de protejare a caracteristicilor intrinseci ale lemnului. Utilizand astfel de produse, suprafetele vor dispune de un aspect cat mai natural si sanatos, mai ales ca sunt utilizate in aproape orice proiect sau lucrare din domeniul constructiilor si reamenajarilor de interior.

Achizitionati chit lemn de la Color Magic – Pentru suprafete de lemn naturale si sanatoase
Magazinul online ColorMagic.ro comercializeaza produse la preturi foarte bune, din gama chit pentru lemn, care sa va ajute in toate activitatile destinate lucrarilor de interior sau exterior. Compania Sikkens, in parteneriat cu Color Magic, fabrica produse ce au la baza chit de foarte buna calitate. Astfel de produse au capacitatea de a masca imperfectiunile ce se regasesc pe suprafata lemnului. Dupa aplicarea straturilor de chit lemn se pot efectua numeroase alte intretineri ale suprafetelor lemnoase (slefuire, acoperire cu lac sau vopseluri si grunduire). Chitul pentru lemn poate fi folosit atat pentru suprafete interioare cat si pentru cele exterioare fiind un strat de protectie foarte puternic impotriva umezelii, temperaturilor scazute sau razelor solare intense.

Compozitie pe baza de rasini pentru chit lemn
In compozitia produselor pe baza de chit de lemn se afla rasini, ceea ce determina usurinta cu care aceste produse sunt utilizate foarte usor, chiar si de neprofesionisti, astfel incat oricine isi poate savarsi activitatile de intretinere a suprafetelor lemnoase in cel mai scurt timp posibil.
Informatii utile pentru lucrari si proiecte destinate intretinerii cu chit lemn pentru toate suprafetele
Pentru orice lucrare de intretinere a suprafetelor din lemn trebuie ca acestea sa fie foarte bine curatate de praf si alte imperfectiuni (pete de ulei, nicotina, etc.) fie manual, fie cu ajutorul aparatelor de slefuire. Daca aceasta etapa de curatare este indeplinita corespunzator, activitatea dvs. de aplicare a chitului pentru lemn se va desfasura foarte eficient si rapid.

Chit lemn Sikkens Cetol Gupa are foarte multe avantaje
  • In timp, dispune de rezistenta chiar si in conditii extreme;
  • Este usor de folosit si nu sunt necesari profesionisti pentru utilizare;
  • Vine la pachet cu instructiuni foarte clare, astfel incat sa actionati corespunzator pentru eficienta maxima;
  • Procesul de uscare al chitului de lemn este rapid, in comparatie cu alte produse;
  • Pretul este adecvat calitatii produsului si accesibil pentru toti clientii;
  • Indiferent de tipul de lemn (pin, brad, cires etc.) acest produs prezinta foarte mare aderenta pe orice categorie de lemn.
COLOR MAGIC – Companie profesionista cu experienta in domeniul produselor de protectie si intretinere suprafete exterioare si interioare
Magazinul online ColorMagic.ro comercializeaza numeroase produse destinate lucrarilor de interior si exterior pentru numeroase tipuri de suprafete (lemn / parchet, metal, pereti etc.) prin intermediul carora fiecare client reuseste sa-si finalizeze proiectele cat mai rapid cu putinta. Calitatea produselor din domeniul constructiilor si lucrarilor de decorare si intretinere este un factor foarte important. De aceea, calitatea produselor comercializate de COLOR MAGIC sunt garantate de producatori recunoscuti international (SIKKENS, LEVIS, TRIMETAL).
ColorMagic.ro – Date de contact
Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.colormagic.ro/ si telefonati la numerele: 0724336280, 0734736842.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389