Timisoara

Condiment străvechi cu efecte terapeutice

Condiment străvechi cu efecte terapeutice

Detalii

Telefon
0771331331
Web
https://www.minuneanaturii.ro
Social links
Pret
9 LEI
Categorie
Produse drogherie
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Apartine de
Minunea Naturii
Vizualizari
470

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Folosit de mii de ani ca și condiment, cu proprietăți terapeutice mai recent descoperite, turmericul a devenit astfel un fel de vedeta a zilelor noastre. Lumea vorbeste despre turmeric ca despre o minune si se considera ca ar fi bine sa fie inclus in alimentatia zilnica a oricarei persoane.

Desi erau cunoscute in medicina ayurvedica de mii de ani, proprietatile antiinflamatoare, analgezice, antioxidante și chiar antitumorale alte turmericului au fost dovedite de numeroase studii clinice facute recent.Astfel întrebuințarea principala a turmericului s-a mutat din bucătărie în terapie desi locul ii sta bine in ambele locuri.

In tradiția indiană toate aceste proprietăți ale curcumei au fost cunoscute însă în același timp au fost privite cu scepticism până când au fost demonstrate de studii clinice. Așadar bucură-te și tu atât de proprietățile demonstrate ale turmericului ca și condiment dar și de acțiunile lui terapeutice.

Durerile musculare, durerile articulare și alte procese inflamatorii din organism pot fi mult reduse prin utilizarea turmericului sub forma de pulbere că atare, sub formă de extract sau ca supliment alimentar sub forma de capsule.

Iti recomandam sa incluzi in alimentatia ta sau ca supliment cu proprietati de superaliment turmericul sau curcuma deoarece nu exista efecte secundare negative de supradozaj iar efectele benefice sunt extrem de multe. Alege astfel turmericul pentru a adauga o aroma in bucatarie, dar si pentru a beneficia de proprietatile sale curative.