Timisoara

Deplasari grele fara cei mai buni marcatori din retur

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
541

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cei mai buni marcatori ai echipei BC Timișoara în cele două meciuri din 2015, cu BC Timba și Energia Tg. Jiu, Dalibor Persic și Zlatko Jovanovic, ratează deplasările de la Tg. Mureș și București, din pricini medicale. Persic s-a accidentat la finalul meciului cu Energia Rovinari, iar Jovanovic la unul dintre antrenamente.
“Plecăm la Tg Mureș și Steaua cu ambiția de a face două jocuri bune, dar și cu două problem medicale. Persic nu și-a revenit după accidentarea la gleznă, iar Zlatko Jovanovic are probleme fibrilare și a devenit, de asemenea, indisponibil. Este păcat că apar aceste dificultăți acum, când echipa era în formă, însă ele apar în viața unei echipe. Vom deplasa un lot de 11 jucători, cu numai cinci străini, dar să fiți siguri că toți cei ce vor intra în teren se vor bate cu ambiție pentru fiecare minge”, a spus Dragan Petricevic, antrenorul BC Timișoara, pentru site-ul clubului alb-violet.
Bosniacii Jovanovic și Persic au marcat mai mult 50% din punctele echipei bănățene în retur, 100 din 184. Fundașul Zlatko Jovanovic a înscris 55 de puncte, iar extrema Dalibor Persic este la nivelul 45 de puncte.