Timisoara

Design si amenajari interioare pentru casa

Design si amenajari interioare pentru casa

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
1222

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Apelarea la o firma specializata in amenajari si design interior precum Nobili Interior Desing va garanta rezultate infailibile. O echipa care depune o munca intensa si pasiune in cea ce priveste decorul caselor, apartamentelor, vilelor si chiar si a spatiilor comerciale. Punem pret pe fiecare dorinta a clientului si venim cu sugestii cat mai personalizate adaptate nevoilor dumneavoastra.
Intotdeauna inainte de-a incepe, analizam toate detaliile si le gandim in asa fel incat sa se impleteasca armonios. Dispunem de o echipa de profesionisti care detin o experienta bogata in acest domeniu si ne mandrim cu un portofoliu divers de clienti si proiecte de design interior in Brasov, Bucuresti, Pitesti, Constanta, Timisoara etc. Testimonialele clientilor reflecta colaborarea fructoasa dintre cele doua parti. Suntem bucurosi sa ne mulam pe orice stil de decor si sa implementan intr-un mod cat mai orginal doleantele clientilor cu viziuni creative.
De pilda, daca va doriti o amenajare in stil clasic pentru apartamenutul sau vila dumneavoastra, cei de la Nobili Interior Design va recomanda un moblier elegant din gama clasica de lux, import Italia. Puteti opta pentru vitrine luxoase, comode, servante cu oglinde fatetate, paturi impunatoare, noptiere si multe altele. In functie de suprafata de care dispuneti pentru zona de living, bucatarie sau dormitor, puteti alege corpuri masive sau chiar confectionate pe comanda. Clientul are libertatea de-a alege niste detalii cu totul si cu totul aparte in cea ce priveste designul acestui tip de mobilier. Poate opta pentru niste manere atipice sau pentru niste incrustatii aurite, daca vorbim de un stil luxos. De asemenea ii conferim clientului posibilitatea de-a se decide intre diverse textile pentru decorarea coltarului, a scaunelor din living si nu numai.
Atunci cand decoram intr-un stil elegant si rafinat, este important sa ne lasam ghidati de expertiza echipei de design in cea ce priveste liniile si simetria dintr-o incapere. Accesoriile precum corpurile de iluminat sunt o decizie care trebuie luata in functie de bugetul clientului. Specialistii se vor conforma limitelor financiare impuse de client. Asadar pentru cei care nu au limita, candelabrele impunatoare sunt solutia oferita de specialisti, insa pentru cei care au un buget fix, putem merge pe ideea unor simple lustre, plafoniere etc.
Materialele de calitate primeaza atunci cand colaborati cu cei de la Nobili Interior Design. Recomandam lemnul intotdeauna atunci cand decoram case in stil clasic si luxos. Pentru pardoseala din locuinta dumneavoastra, parchetul din lemn triplu stratificat,, marca Kahrs se va incadra de minune in acest sablon clasic. Ca si tonuri, puteti opta pentru cele deschise daca vreti o incapere mai luminoasa, sau cele inchise pentru putina sobrietate. Decoratiunile precum rame foto, vaze, portelanuri, carti, tablouri fac parte din principalele elemente a unui proiect de design interior casa, care se incadreaza intr-un stil clasic de decor, indeosebi pentru spatiile rezidentiale.
Asadar nu va sfiiti sa va consultati cu adevaratii experti, indiferent de cat de imposibila pare ideea pe care o aveti in minte. Alaturi de niste experti cu idei creative, nimic nu pare imposibil. Alaturi de cei la Nobili Interior Design, visele devin o realitate tangibila!

Telefon contact: 0720665365