Timisoara

Detergenti Client Gold

Detalii

Web
http://www.evianatural.ro/detergenti.htm
Categorie
Produse drogherie
Modificat
acum 3 luni si 2 zile
Apartine de
EviaNatural
Vizualizari
1351

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Substantele chimice ne afecteaza tuturor sanatatatea. Cu cat sunt mai des utilizate cu atat implica riscuri mai mari pentru sănătate precum şi o toxicitate ridicata, în special in randul copiilor. Afectiunile respiratorii si dermatologice sunt problemele de sănătate care rezultă si din utilizarea produselor de curăţare convenţionale.

Alege se protejezi mediul dar în primul rând familia ta. Alege sa ai o casa stralucitoare fara se folosesti substante chimice agresive si periculoase pentru tine si familia ta! Renumiţi pentru calităţile lor unice, fulgii de săpun au o acţiune pe cât de blândă pe atât de eficientă. Fulgii de sapun Knossos sunt 100% naturali, avand la baza doar ulei de masline, fiind fara aditivi chimici, parfum sau coloranti artificiali.

FĂRĂ antigeni sau ingrediente sintetice, fulgii de săpun naturali spală hainele în aşa fel încât odată spălate, acestea nu irită nici cea mai sensibilă piele.

Este detergentul perfect pentru întreaga familie! Fulgii de săpun pot fi folosiţi pentru spălarea hainelor albe sau colorate, a hainelor din lână şi mătase, dar şi a hainelor pentru bebeluşi. PH-ul neutru (7-8), foarte rar a cauzat iritatii clientilor cu pielea foarte sensibila sau alergica. Non-poluant, 100% biodegradabil, non-toxic, natural.