Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Evaluarea si certificarea diamantelor si a pietrelor pretioase

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
621

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Expertizarile si evaluarile diamantelor si a pietrelor pretioase sunt evaluate din punct de vedere tehnico-stiintific dupa proceduri, norme si standarde internationale in condidii de laborator de catre gemologi calificati. Expertizarile se fac atat la diamante si pietre pretioase nemontate cat si la cele montate in bijuterii cat si dupa caz la diamante si pietre pretioase sintetice precum si a imitatiilor acestora si a gemelor organice.

Expertizarile sunt analize tehnice complexe care identifica, clasifica si certifica starea naturala sau artificiala si proprietatile complexe a pietrei pretioase precum culoarea, claritatea, greutatea, taietura, simetria, simetria finala, analizarea rondistului, fluorescenta, luminescenta, transparenta, eventualele defecte interne sau externe precum si numerosi alti factori. Expertizarea se face colectiv prin compararea rezultatelor finale de catre minim trei gemologi si in conditii de laborator.

Echipa de gemologi foloseste echipament de sprijin, instrumente avansate de identificare a diamantelor si a pietrelor sintetice, tehnici paralele de expertizare. Gemologii redacteaza documente tehnice de identificare si certificare a pietrelor pretioase. Echipa de gemologi are experienta teoretica si practica internationala si nationala de minim cinci ani.

Gemologii evaluatori activeaza permanent intr-o institutie de profil. Ei fac parte din organizatii profesionale gemologice. Gemologii au impartialitate, moralitate, credibilitate si integritate.


Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro