Timisoara

Mai aproape de suflet @ Serata de muzica si poezie cu Daniela Nane si Gheorghe Iovu

Mai aproape de suflet @ Serata de muzica si poezie cu Daniela Nane si Gheorghe Iovu

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Ezoteric Fest
Vizualizari
1263

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 mai 201419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Spectacol-recital de versuri şi meloterapie „Mai aproape de suflet”cu Daniela Nane şi Gheorghe Iovu

Terapie prin muzica si vers!

Serata cu muzică ambientală şi poezie va avea loc sambata, 17 mai, începând cu ora 19.15 în Sala de Spectacole a Casei Tineretului din Timişoara, str. Arieş nr. 19

Spectacol organizat în cadrul programului EzotericFest, ed. XII, www.ezotericfest.ro

Actriţa Daniela Nane, recitând versuri alături de Gheorghe Iovu, magicianul sunetelor terapeutice, ca parte dintr-un proiect amplu intitulat ”Mai aproape de suflet” ce urmează a se materializa în marile oraşe ale României şi în străinătate.

DANIELA NANE, renumita actriţă din filme precum “Orient Express”, “Efect 30″, “La Urgenţă” sau “Dincolo de America”, este absolventă a Academiei de Teatru şi Film din 1995, după care a urmat cursurile/masteratul Ligii Europeane a Institutelor de Arta din Amsterdam şi Berlin. Se bucură de multe prezenţe TV şi este prezentatoare a unor festivaluri de film, cultură şi modă. În 2009 a lansat pe piaţă un Cd cu „Poveşti pentru Codrin” în care citeşte cu o voce caldă, plăcută şi melodioasă poveşti celebre. Prin site-ul personal www.danielanane.ro organizează cursuri, tabere de dezvoltare şi edificare personală pentru copii şi adulţi.

GHEORGHE IOVU, “magicianul sufletelor”, este artistul timişorean care compune şi interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituţii de specialitate. Obţinând rezultate remarcabile în diverse spitale, clinici şi cabinete medicale, contribuind cu succes la vindecarea sufletească şi trupească a celor suferinzi. Absolvent al Şcolii Populare de Artă din Timişoara în anul 1975, a lansat prima casetă în 1995, “Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume şi a susţinut o multitudine de concerte, atât în România, cât şi în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franţa etc. Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viaţă, consecvenţa, dăruirea, modestia şi naturaleţea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus recunoaşterea naţională şi internaţională.