Timisoara

MR. Junior, cel mai nou magazin din Iulius Mall Timisoara destinat copiilor

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 ani si 4 luni
Vizualizari
2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Iulius Mall Timişoara continuă să aducă aproape de clienţii săi o gamă variată de produse şi retaileri de top. Mr. Junior este cel mai nou magazin care s-a alăturat portofoliului de magazine din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber.

De curând, prichindeii care vin la Iulius Mall se pot bucura de o gamă variată de încălţăminte, oferită de Mr. Junior. Noul magazin este situat la etajul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii. Cei mici vor găsi aici numeroase articole de cea mai bună calitate, garantate de brand-uri consacrate pe acest segment, româneşti şi internaţionale. Melania, Richter, Pj. Shoes, Avus baby şi Hokide sunt o parte dintre furnizorii de top ai Mr. Junior.

Melania este un brand italian cu o experienţă de peste 50 de ani, care produce linii de încălţăminte pentru copii, a căror calitate este recunoscută internaţional prin materialele şi tiparele folosite. De asemenea, brandul autohton PJ Shoes oferă, de peste 30 de ani, produse care dau copiilor libertatea de a se juca, alerga şi exprima în siguranţă, prin atenţia deosebită acordată celor mai mici detalii.

Pantofii care se găsesc pe rafturile magazinului Mr. Junior sunt din piele naturală, comozi şi siguri, pentru toate activităţile solicitante preferate de ştrengari, dar şi pentru interior. Particularităţile anatomice ale picioarelor copiilor au nevoie de o atenţie sporită în dezvoltarea lor, aşa că Mr. Junior propune doar încălţămintea care respectă standardele de calitate, de la confortul calapodului, până la materialele care permit pielii să respire.

Pentru ca experienţa de cumpărături a micuţilor să fie cu adevărat distractivă, în cadrul magazinului Mr. Junior este amenajat un panou de escaladă, pe care năzdrăvanii vor putea parcurge trasee cu diferite grade de dificultate, fiind răsplătiţi cu suc dacă reuşesc să escaladeze 3 dintre cele 8 trasee. Copii sunt asiguraţi cu hamuri speciale, corzi şi dispozitive de siguranţă, joaca fiind lipsită de grijile părinţilor.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent