Timisoara

Nu poti schimba oamenii din jurul tau... DAR POTI schimba viata oamenilor pe care alegi sa ii ajuti

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
2687

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Şi în acest an, echipa Asociației Oncohelp impreuna cu coordonatorii Campaniei Help25 își concentreaza eforturile în implicarea comunității în lupta împotriva cancerului, prin directionarea celor 2% din impozitul pe venitul realizat în cursul anului 2014 in dezvoltarea serviciilor medicale oncologice din cadrul Centrului OncoHelp. Pentru că există, poate, persoane care încă nu înțeleg pe deplin care sunt implicațiile acestei boli, atât asupra persoanelor bolnave, cât și asupra familiei lor, echipa Help25, beneficiind de sprijinul fotografului Alex Vancu și de implicarea celor 5 voluntari, a pregătit o noua actiune.

Prin cele 5 povesti echipa Help25 si-a propus să crească gradul de conștientizare al celor din jur cu privire la importanța prevenției, a diagnosticării precoce și, implicit, cu privire la nevoia atragerii de fonduri pentru dezvoltarea si implementarea serviciilor medicale de specialitate. Atat posterele cat si filmuletele au același motto sugestiv: “Nu poți schimba oamenii din jurul tău... DAR POŢI schimba viața oamenilor pe care alegi să îi ajuți”. Ele vor fi postate pe paginile web ale asociației pe cele de socializare și, în măsura posibilităților, pe cele ale partenerilor campaniei.

“Sperăm că și în acest an timișorenii (și nu numai) vor fi receptivi la nevoia implementării acestui program de prevenție și diagnosticare precoce și ne vor sprijini, direcționând cei 2% către OncoHelp. Pentru unii poate părea un gest simplu, poate că suma pare mică, însă pentru noi, dar mai ales pentru beneficiarii Asociației OncoHelp înseamnă foarte mult, înseamnă șansa la o viață decentă, la sănătate”, a declarat Mihaela Ciotea, Directorul de Dezvoltare al Asociației OncoHelp. Formularele prin care cei 2% pot fi direcționați către Asociația OncoHelp pot fi descărcate, în format pdf., de pe paginile de internet.