Timisoara

O noua destinatie de distractie: trambuline moderne, ideale pentru miscare in aer liber

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
2306

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Odată cu sosirea verii, IULIUS TIMIŞOARA le-a pregătit o surpriză iubitorilor de mişcare de toate vârstele. Din 17 iunie 2015, clienţii sunt invitaţi la Iulius Jump, o zonă de recreere ce include un sistem modern de opt trambuline. Amplasate în Curtea de Onoare, trambulinele sunt ideale pentru distracţie şi pentru exerciţii fizice care conduc la o dezvoltare armonioasă a corpului şi la menţinerea unei condiţii fizice de invidiat.

În vacanţa de vară, copiii de toate vârstele se pot distra la Iulius Jump, facând mişcare în acelaşi timp. Trambulinele sunt accesibile şi adulţilor cu o greutate de până în 100 kg.

Iulius Jump este deschis zilnic, în intervalul 10.00 – 22.00, preţul pentru şase minute de sărituri pe trambulină fiind de cinci lei.

Trambulinele au fost achiziţionate din Austria, unde, datorită beneficiilor pentru sănătate şi relaxare, sunt folosite în parcuri de agrement, în staţiuni de ski şi în campinguri. Specialiştii sunt de părere că aceste exerciţii dezvoltă capacitatea cognitivă, îmbunătăţesc postura, echilibrul şi coordonarea. Doar 10 minute de sărituri echivalează cu 30 de minute de jogging.