Timisoara

Peste 88.000 de vizite dupa prima saptamana a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP Virtual

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
1574

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Peste 88.000 de vizite după prima săptămână a celui mai mare târg de carieră - Angajatori de TOP Virtual
4000 de joburi la nivel naţional!

Săptămâna aceasta, până pe 15 noiembrie, are loc cea de-a 6 a ediţie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, proiect de recrutare online care reuneşte 100 de angajatori şi 4000 de oportunităţi de carieră. Evenimentul a început pe 2 noiembrie, iar după prima săptămână au fost înregistrate 88.641 de vizite. Cei care au accesat târgul de carieră Angajatori de TOP Virtual, provin din oraşe precum: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Ploieşti, Constanța, Piteşti, Craiova, Oradea.
Principalele avantaje oferite de târgul virtual de carieră – Angajatori de TOP

 • Pentru cei care nu au participat la ediţiile fizice Angajatori de TOP, dar îşi doresc să se angajeze în această toamnă, evenimentul virtual al celui mai mare târg de joburi, poate reprezenta soluţia perfectă pentru a obţine jobul dorit.
 • Acces la peste 4000 de job-uri la nivel naţional, în domenii diverse de activitate, de la IT, Servicii şi BPO, FMCG, Inginerie, Bancar, Servicii Financiare, Telecom, Consultanță până la, Logistică şi Transporturi, Auto, Retail, Farma și Turism;
 • Eficientizarea procesului de aplicare. Candidaţii pot interacţiona online cu standurile companiilor participante, se pot „muta” rapid de la un stand la altul şi pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro;
 • Nu există costuri de transport şi/sau cazare. Evenimentul este accesibil oricui deţine un calculator/laptop şi conexiune la internet;
 • Angajatori de TOP Virtual elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care locuiesc;
 • Confortul participării, din fața laptopului sau a calculatorului.
Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului şi pot aplica la toate joburile de interes. Platforma virtuală 3D este o metodă inovatoare de conectare a angajatorilor cu candidaţii care sunt în căutarea unui loc de muncă.
Oportunităţile de carieră sunt adresate atât celor care au experienţă profesională cât şi studenţilor şi absolvenţilor. Aproximativ 50% dintre joburi sunt dedicate profesioniştilor cu 1-3 ani experienţă şi peste 3-5 ani de experienţă. Câteva dintre aceste poziţiile sunt: C++ Software Engineer, Analyst – Credit Risk, Consultant Vânzări, Solution Designer, MS SQL Database Administrator, IT Architecture Analyst, Inginer Servicii Manageriale, Analyst Tehnic BI, Consilier Clienţi, Inginer Proiectant, Responsabil Supply Chain, Dezvoltator .net, Business Account Manager, Marketing Operations Specialist, Senior Marketing Specialist, Sales Development Specialist.
În plus, vizitatorii evenimentului virtual Angajatori de TOP au ocazia să interacţioneze cu reprezentanţii Societe Generale European Business Services (SG EBS) şi 4Career care vor susţine joi, 12 noiembrie, de la ora 14.00 un webinar (seminar online).Tema webinarului este Etapele procesului de selecţie: de la redactarea corectă a unui CV până la interviurile finale cu angajatorul. Participarea la webinar este gratuită în baza preînscrierii pe www.hipo.roÎn urma înscrierii la webinar, participanţii pot adresa o serie de întrebări la care vor răspunde specialiştii în recrutare: Alexandra Olteanu, COO, Societe Generale European Business Services (SG EBS)şi Gabriel Chicioreanu, Consililer în carieră, Trainer 4Career.
După prima săptămână a evenimentului (perioada 2-9 noiembrie) au fost înregistrate 88.641 de vizite, iar top 10 cele mai vizitate standuri de către cei care au accesat platforma evenimentului Angajatori de TOP Virtual sunt:
 1. Accenture
 2. 1&1 Internet Development
 3. Kaufland România
 4. Atos
 5. Continental
 6. Carrefour
 7. BCR
 8. Amoma
 9. ArcelorMittal Galaţi
 10. Asseco South Eastern Europe

„Cum v-am obişnuit deja, recrutăm în permanenţă candidaţi buni. Ne concentrăm întotdeauna pe calitatea recrutării, fără a pune accent pe volum. Avem proiecte foarte interesante în desfăşurare, unele unice pentru România, aşa că avem nevoie de cei mai buni candidaţi. Poziţiile noastre sunt deschise la Braşov, unul dintre cele mai frumoase oraşe din ţară” - Spînu Roxana, Head of Human Resources ROUTE 66.
„Ca şi în alţi ani, sezonul de toamnă înseamnă multe noi posturi deschise în Misys. Continuăm recrutările în echipele deja existente, formând totodată şi echipe noi. Ne păstrăm statutul de Centru de Excelență ajungând la un număr de peste 500 de angajaţi. Creştem în continuare, dorind să atragem specialişti atât în domeniul financiar, cât şi în IT (programare, baze de date, sisteme de operare)” Roxana Giubernea, România Recruitment Team Leader Misys Financial Software.
„Credem și încurajăm inițiativele ce reușesc să trezească interes pentru candidații ce își doresc o carieră în cadrul companiei noastre. Avem planuri de extindere în continuare, de aceea ne căutăm colegi noi atât pentru sediul nostru central, situat în București, cât și pentru platforma noastră logistică din Turda”- Estera Anghelescu, Personnel Development & Employer Branding Manager, Kaufland România.
Câteva dintre companiile care participă la evenimentul de carieră Angajatori de TOP Virtual sunt: Grup Renault România, Raiffeisen Bank, Misys Financial Software, Alcatel-Lucent, Lidl România, RapidSolution Software, JYSK, Computer Generated Solutions România, TELUS International Europe, TELEKOM ROMÂNIA, METRO SYSTEMS România, IBM, Kaufland România, Automatic Data Processing (ADP) România, UTI Grup, BCR, Genpact, Hewlett-Packard, Oracle, Vodafone Shared Services România, NN Asigurări de Viaţă, DB Schenker SSC, Dell, Atos IT, Yazaki Component Technology, vivre, Accenture Operations, Accenture Technology, DB Global Technology, Ericsson Telecommunications România.
Mai multe detalii pot fi accesate pe www.hipo.ro, la secţiunea dedicată Angajatori de TOP Virtual.
Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 9 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal ), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in cele mai importante centre universitare din tara), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, mobile, cloud computing si big data), DevHacks (un hackathon de dezvoltare profesionala care isi propune sa reuneasca 400 de participanti, timp de 24 de ore, alaturi de sponsori si mentori care pot oferi suport in dezvoltarea unor aplicatii/idei valoroase pentru comunitate), Targul Virtual pentru Absolventi (proiect online de recrutare ce are loc anual si este adresat studentilor si masteranzilor care finalizeaza studiile).