Timisoara

Proiect pentru amenajare casa clasica la cheie

Proiect pentru amenajare casa clasica la cheie

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Apartine de
Nobili Interior Design
Vizualizari
939

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fiecare proiect conceput de Nobili Interior Design este in mana unor oameni priceputi cu o viziune ampla si creativa. Deoarece, ne bazam pe specialisti in arta designului interior si lucram cu cei mai talentati meseriasi, proiectele la cheie sunt tot mai des selectionate si preferate de clienti. Fiecare stil implementat se realizeaza in functie de spatiul imobilului, iar toate alegerile clientului se vor pune in practica, avand la baza bugetul alocat acestui tip de proiect la cheie.

Daca vorbim despre un proiect de design interior casa la cheie rezidential, stilul recomandat este cel clasic. Acesta confera noblete incaperilor si datorita unui mobilier de bun gust, finisaje si texturi de inalta calitate, intregul concept se va materializa cu succes. Colaboram cu producatori si furnizori diversi, pentru a le putea oferi clientilor o gama vasta de materiale de prima mana, adaptate nevoilor acestora.

Pentru a da valoare si a aduce o nota de originalitate incaperilor din vila, lucram cu piese de mobilier din import Italia. Aceasta gama de lux este recunoscuta si apreciata pentru maestria lucraturii si finisajele exclusive care ies in evidenta. Fiecare piesa este lucrata individual si amplasata strategic, va etala frumusete si rafinament. Pentru o incapere inalta si spatioasa, precum zona de living, recomandam corpuri masive si inalte care contin elemente cu insertii aurii. Formele acestui tip de mobilier sunt de cele mai multe ori convexe, deoarece aduc un plus de eleganta.

In oferta de materiale cuprinse in proiectul de amenajare la cheie vor fi incluse si finisajele pentru dormitorul matrimonial, pentru bucatarie, baie etc. Mapa de proiect va contine toate schitele cu mobilierul facut pe comanda alaturi de orice modificare, mica sau mare adusa spatiului din vila dumneavoastra.

Tinem cont de astfel de detalii si nu neglijam niciun aspect cand vine vorba de integrarea si imbinarea elementelor reprezentative pentru stilul clasic. Ornamentele precum vaze, ceasuri cu pendul, tablouri, perdele si draperii fine dar si covoare rafinate vor adauga o nota personalizata incaperilor. Cand vine vorba de stilul clasic, ornamentele de lux sunt premise.

Pentru a aduce acel aer sofisticat si in bucatarie, va recomandam o mobila clasica italiana, din gama de lux, de culoare deschisa. Cuptorul, plita sau masina de spalat vase pot fi alese din gama Smeg sau Franke, in functie de preferintele personale si pot fi incorporate in mobilier.

Pentru informatii suplimentare despere realizarea unui proiect de design interior ne puteti contacta la telefon 0720.665.365.