Timisoara

RIUF - Romanian International University Fair

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
2337

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 10 octombrie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

RIUF YouForum, conferinta de orientare si dezvoltare in cariera pentru elevi si studenti, are loc pe 10 octombrie la Timisoara Pe 10 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara are loc RIUF YouForum, conferinta dedicata 100% dezvoltarii personale si profesionale a elevilor si studentilor. Organizata in cadrul RIUF- The Romanian International University Fair, prima editie a conferintei RIUF YouForum este despre educatie si alegerea facultatii dorite, dar si despre oportunitatile ce se ivesc in timpul studentiei si contribuie mai apoi la dezvoltarea tinerilor.

Sesiuni de discutii si ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din Romania

RIUF YouForum include sesiuni de discutii si ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din Romania si din strainatate, printre care si PR Beta, Ambasada, Incuboxx sau SMARTERS. Prin intermediul conferintei RIUF YouForum, tinerii pot afla ce cariera sau program de studiu li se potriveste, inspirandu-se de la invitati din domeniul IT, business, marketing si publicitate sau managament. In plus, participantii pot interactiona direct cu reprezentantii celor mai cautate universitati din Romania si din strainatate si pot participa la peste 10 de prezentari ale programelor de studiu si institutiilor educationale prezente la RIUF.

Oltea Zambori (PR Beta), Andreea Iager Tako (Ambasada), Florin Vilcea (Incuboxx) printre invitatii conferintei RIUF YouForum

In cadrul panelurilor de discutii, invitatii urmaresc sa ofere exemple personale prin care sa motiveze tinerii in alegerile lor educationale si profesionale. Oltea Zambori (PR Beta), Andreea Iager Tako (Ambasada), Florin Vilcea (Incuboxx), Yolanda Florescu (FITT Timisoara) sunt doar o parte din cei peste 25 de invitati prezenti la prima editie RIUF YouForum din Timisoara.

Sesiunile de discutii vor pune accent pe cum sa iti alegi facultatea care ti se potriveste, voluntariat sau business, in timp ce,atelierele practice vor trata subiecte precum branding personal sau cum sa iti construiesti un CV creativ.

Cei interesati pot afla mai multe informatii consultand programul conferintei pe www.riuf.ro, cel mai mare targ international de universitati avand loc pe 10 octombrie la Centrul Regional de Afaceri - CRAFT din Timisoara, acolo unde, vizitatorii vor putea afla informatii esentiale despre programele de studiu dorite din tara sau din strainatate.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta