Timisoara

Scoala de vara pentru cadre didactice si pedagogii centrelor de zi pentru copii dezavantajati

Scoala de vara pentru cadre didactice si pedagogii centrelor de zi pentru copii dezavantajati

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
703

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 10 august 20159:00-15:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Şcoală de vară pentru cadre didactice
şi pedagogii centrelor de zi pentru copii dezavantajaţi

Luni, 10 august şi marţi, 11 august a.c. United Way Timişoara împreună cu Fundaţia Babel Timişoara organizează o sesiune de training în Storytelling pentru cadre didactice şi pedagogi de la centrele de zi pentru copii dezavantajaţi.

Training-ul se va desfăşura luni şi marţi între orele 9.00 şi 15.00 la sediul Babel, spl. Nicolae Titulescu nr. 9 etj. 2 ap. 4, sub îndrumarea doamnei Mihaela Cârdu de la Fundaţia Babel Timişoara.
Vor participa cadre didactice de la câteva şcoli din mediul rural, pedagogi de la centrele de zi pentru copii aflaţi în situaţie de dificultate şi asistenţi sociali de la ONG-uri care vor folosi aceste tehnici în lucru lor cu copiii.
Cadrele didactice şi pedagogii de la centrele de zi pentru copii dezavantajaţi se vor pregăti pentru a folosi tehnici de storytelling în munca lor cu copiii, pentru a-i ajuta să înveţe mai uşor şi mai cu spor.
Aşadar, chiar dacă copiii sunt în vacanţă, adulţii se pregătesc pentru noul an şcolar şi îşi fac şi ei la rândul lor temele pentru provocările ce vin odata cu acesta.

Donează. Fii voluntar. Acţionează.
United Way Romania este o fundaţie romanească independentă afiliată la United Way Worldwide. În România organizaţia beneficiază de ajutorul a peste 950 de voluntari, 55 de companii şi 3.000 de donatori şi are ca scop imbunătăţirea calităţii vieţii în comunitate prin încurajarea donaţiilor individuale, corporatiste şi a voluntariatului, pentru ca toată lumea să aibă sanse egale la educaţie, sănătate şi un venit decent. În 2015, United Way împlinește 11 ani în România, timp în care a ajutat aproape 38.000 de oameni din comunități defavorizate.
Aducem laolaltă organizaţii, companii, autorități și, în esență, oameni care își reunesc eforturile şi resursele pentru a schimba comunitatea în care trăim cu toţii.