Timisoara

Sistem de management inteligent al traficului in parcarea subterana de la Iulius Mall Timişoara

Nou in Iulius Mall Timisoara: YOYOGHURT

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
1255

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Prima noutate pentru anul 2014 pe care IULIUS MALL o aduce clienţilor săi este un sistem de management inteligent al traficului în parcarea subterană a centrului comercial, cea mai mare de acest tip din Timişoara. Astfel, începând cu 10 februarie 2014, moderna parcare subterană a mall-ului va funcţiona cu un sistem electronic de panotaj, ce va conduce la fluidizarea traficului şi la o utilizare optimă a locurilor de garare.

Implementarea eficientă a acestui sistem de management în parcarea subterană a ansamblului urbanistic multifuncţional Palas Iaşi, cel mai nou proiect din portofoliul Iulius Group, a condus la decizia managementului companiei de a aplica foarte curând această îmbunătăţire a infrastructurii şi la IULIUS MALL TIMIȘOARA. Astfel, parcarea subterană a fost dotată cu panouri electronice care oferă informaţii despre numărul de locuri libere, cu automate ce eliberează tichete de parcare, dar şi cu un software special de monitorizare a traficului. Două tabele electronice amplasate în interiorul parcării şi alte cinci amplasate în exterior îi vor informa pe clienţi, în timp real, de locurile disponibile. Pentru staţionare se va percepe, începând din 10 februarie 2014, un tarif de doar 2 lei pe oră, parcarea subterană de la IULIUS MALL fiind cea mai ieftină din Timişoara. În continuare, clienţii vor avea la dispoziţie, în mod gratuit, parcarea exterioară a mall-ului.

Pentru că preocuparea continuă a IULIUS MALL este de a oferi un mediu aparte de shopping şi entertainment, s-a conceput şi un sistem de recompensare a clienţilor fideli. Astfel, pentru cumpărături în valoare de minimum 100 de lei,clienţii vor beneficia de o oră de staţionare gratuităîn parcarea subterană, facilitate oferită la Centrul Info din interiorul mall-uluişi la Centrele Info Parking, situate la ieşirile din Parcarea Subterană Albastră şi Parcarea Subterană Portocalie. În plus, clienţii Alma Aqua Touch (spălătoria auto amplasată în parcarea subterană a centrului comercial) vor primi o oră şi jumătate de staţionare gratuită, dacă vor prezenta bonul fiscal la Centrul Info Parking din Parcarea Subterană Albastră.

Intrarea şi ieşirea din zona de parcare subterană se va face exclusiv pe baza tichetului de parcare eliberat de aparatele de taxare automată. Plata se poate realiza la oricare dintre cele şase automate de plată montate în zonele de acces dinspre mall către parcarea subterană. Din momentul plăţii şi al validării tichetului, şoferii vor avea la dispoziţie încă 30 de minute gratuite pentru ieşirea din parcarea subterană.

Acest sistem de management este realizat de compania germană Scheidt & Bachmann, furnizor la nivel mondial de soluţii de parcare pentru numeroase proiecte de anvergură, inclusiv aeroporturi din mari oraşe ale lumii, precum Boston, Kuala Lumpur şi Bruxelles.

Parcarea subterană de la IULIUS MALL va fi deschisă publicului în fiecare zi a săptămânii, în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent