Timisoara

Anunt Platina Invitatii pentru nunta in Timisoara

Invitatii pentru nunta in Timisoara - Te-ai hotarit sa te casatoresti. Felicitari! Acum nu va ramane decat sa concretizati aceasta decizie. Pentru a veni cu adevarat in ajutorul tau iti oferim servicii la cel mai inalt nivel pentru cel mai important eveniment din viata ta. Iti oferim invitatii de nunta cu un design atragator, ca sa-ti incante su...

Sprijin publicare carte!

Detalii anunt

Telefon
0773378145
Pret
5.000 LEI
Categorie
Anunturi tiparire
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
1950

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Buna ziua. Am nevoie de ajutor pentru publicarea unei trilogii SF - Cronicile Secrete - Amintiri din Alta Viata - Legenda Zorilor vol. I (publicat in 2013 in editie limitata)!
- Drumul Spre Cer vol.II (nepublicat)
- Inchizitia stelara 21.12.2012 vol. III (in lucru)
Rog o editura care sa-mi poata prelua lucrarea sau ajutor privat direct prin cont sau sponsorizare, suma necesara in jur de 5.000 lei bani de care eu nu dispun.
Trilogia este o intrare in literatura si un debut in arta (sunt sculptor in lemn, pictez, scriu), un preludiu inaintea scrierii unei lucrari istorice privind viata taranului roman de la inceputuri, doar pentru abuzurile regimului comunist detin peste 200 de documente ce vor aparea in lucrare. Abuzuri savarsite impotriva familiei mele, iar la 25 de ani de la revolutie instantele au cocluzionat ca bunicul meu a fost deportat in Baragan de buna voie abandonandu-si bunurile.
Pentru Lucrarea istorica - Istoria Prin Ochii Unui Copil, a trebuit cumva sa debutez in lumea scriitorilor si cel mai bine a fost sa incep cu povestea visurilor mele!
In cazul in care ma puteti ajuta va rog sa ma contactati: Pelea Pavel, nr. 0773378145, facebook Pavel Pelea, facebook "Atelierul Pavelito Art A.P.A."

Anunt Platina Print digital in Timisoara

Tipografia Mirton va ofera servicii de design şi print digital in Timsoara pentru diferite materiale publicitare: carti de vizita, fluturasi, pliante, afise, mape, invitatii de nunta si botez.