Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara. https://musatoiu.com
Meniu de nunta by Restaurant Castel Royal Mosnita Noua
Meniu de nunta by Restaurant Castel Royal - Intr-o admosfera de basm, Restaurant Castel Royal pune la dispozitia clientiilor un meniu de nunta ideal pentru evenimentul care urmeaza sa reuneasca destinele cuplului.
MENIU 1 - 180 LEI/PERSOANA
APERITIV
Chiftelute cu susan
Rosii umplute cu salata de ciuperci
Rol de sunca presata cu hrean
Rulada de porc cu legume
Flori de cascaval si telemea
Barcute de ardei cu branza si verdeturi
Ou umplut cu pasta de ficat
Crochete de cascaval cu sunca
Masline negre si verzi.
SUPE/CIORBE
Supa de gaina cu taitei de casa.
SARMALE
Sarmalute cu afumatura, smantana, ardei iute si mamaliguta.
PREPARAT DE BAZA
Friptura de porc impanata, la cuptor
Pulpe de pui la tava
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Orez cu legume
Salta de varza / muraturi.
BAUTURI
1 Cafea /persoana
Apa plata/minerala
Sucuri diverse Coca-Cola/Pepsi
1 Bere Clinica de bere(Gold/Platin)/persoana
*Amenajarea salii pentru eveniment este inclusa in pretul meniului, de asemenea costul personalului si 1 camera gratuit.
MENIU 2 - 200 LEI/PERSOANA
APERITIV
Rulada de porc cu legume
Dobos de cascaval si sunca presata
Ficatei de pui in bacon
Mini snitel cu susan
Mini frigarui de mozzarela si rosii cherry
Cosulete de castravete cu pasta de icre
Bile de branza cu struguri si verdeata
Tartine de somon fume
Fundite de sunca si salata a la russe
Masline negre si verzi.
APERITIV CALD
Clatite umplute cu carne si sos brun/Clatite umplute cu carne si ciuperci/Cordon bleu de pui sau porc cu broccoli.
SUPE/CIORBE
Supa de pui cu taitei de casa/Ciorba de pui sau porc a al grec/taraneasca de vacuta.
SARMALE
Sarmalute in foi de varza cu costita, mamaliguta, smantana si ardei iute.
PREPARAT DE BAZA
Pulpe de pui pomodori cu mozzarela si busuioc
Ceafa de porc la cuptor, cu ierburi aromate
Cartof copt cu smantana si marar/ cartofi gratinati
Sote baby carrots
Salata de rosii si castraveti/varza/asortata/muraturi.
BAUTURA
1 Cafea/persoana
Apa plata/minerala
Sucuri diverse Coca-Cola/Pepsi
1 Bere Clinica de bere(Gold/Platin)/persoana.
*Amenajarea salii pentru eveniment este inclusa in pretul meniului, de asemenea costul personalului si 1 camera gratuit.
MENIU 3 - 240 LEI/PERSOAN
APERITIV
Tartine cu somon fume /anchois
Gargarite de icre rosii si negre
Rosii cu pasta de mozzarella
Andive cu gorgonzola si nuci
File de piept de gasca afumat/rulada de pui cu fructe confiate
Rulada de branza cu struguri
Prosciutto cu melone/bacon cu ananas
Trandafir din muschiulet file
Acadele de branzeturi cu verdeata
Piersica cu salata de cruditati
Masline negre si verzi
APERITIV CALD
Pastrav sau somon cu sos lemon butter cu capere si cartofi naturi/Pastrav sau somon la gratar cu sos de lamaie si orez salbatic/Camembert in crusta de migdale si sos de fructe de padure/Rulou de porc cu spanac si sos gorgonzola/Piept de pui cu sos de hribi.
SUPE/CIORBE
Supa de rata/gasca/curcan cu taitei de casa si verdeata/ Ciorba de pui sau porc a al grec/taraneasca de vacuta.
SARMALUTE
Sarmalute in foi de vita de vie/gulie cu mamaliguta si sos de marar.
PREPARAT DE BAZA
Friptura de gasca in sos dulce-acrisor
Cotlet de porc umplut cu rosii uscate si parmezan
Cartofi piure
Buchet de legume asortate, gratinate cu unt si cascaval
Salata rosii si castraveti/varza/asortata/muraturi.
BAUTURI
1 Cafea/persoana
Apa plata/minerala
Sucuri diverse Coca-Cola/Pepsi
1 Bere Clinica de bere(Gold/Platin)/persoana.
*Amenajarea salii pentru eveniment este inclusa in pretul meniului, de asemenea costul personalului si 1 camera gratuit.