Timisoara

Teatru de papusi, Targ Bio si promotii de pana la 75% in acest weekend la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 9 ani si 8 luni
Vizualizari
1689

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

TEATRU DE PĂPUȘI, TÂRG BIO ȘI PROMOȚII DE PÂNĂ LA 75% ÎN ACEST WEEK-END, LA IULIUS MALL TIMIŞOARA

Din acest final de săptămână, dimineţile de duminică vor fi mult mai antrenante pentru copii, pe care IULIUS MALL îi invită la sesiuni de teatru cu păpuşi. Îndrăgita întâlnire cu lumea poveştilor este programată în fiecare zi de duminică, în perioada 19 ianuarie – 9 februarie 2014, la ora 12.00, în food court. Programul pieselor de teatru cuprinde poveşti precum: „Cei trei purceluşi” – 19 ianuarie, „Pădurea fermecată” – 26 ianuarie, „Cenuşăreasa” – 2 februarie şi „Scufiţa roşie” – 9 februarie.

În week-end, clienţii IULIUS MALL veniţi la cumpărături şi relaxare sunt invitaţi să participe la prima ediţie din acest an a Expo Bio. Dedicat unui stil de viaţă sănătos, târgul de produse bio, eco, naturale va avea loc la demisolul mall-ului, timp de trei zile, în perioada 17 – 19 ianuarie 2014. Zeci de expozanţi din România şi Ungaria îi aşteaptă pe cei interesaţi cu o gamă completă de produse şi servicii bio-ecologice din domenii precum: alimentaţie, produse apicole, întreţinere corporală, make-up, curăţenie, produse de medicină naturistă etc.

În plus, brandurile din IULIUS MALL Timişoara s-au pregătit cu discount-uri mari, de până la 75%, pentru colecţiile de iarnă. Pasionaţii de cumpărături îşi vor reînnoi garderoba cu piesele vestimentare mult dorite şi cu articole la preţuri ispititoare.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent