Timisoara

Timisoara Fashion Days

Timisoara Fashion Days

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
2593

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 22 iunie 2013 - Duminica 23 iunie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Stiati ca Timisoara a fost gazda primului festival de moda la inceputul anilor '90? La initiativa unui mare om, regretatul Toni Vlad, fost director al Casei de Cultura a Studentilor Timisoara, scena Operei a adunat, ani la rand, cei mai buni designeri, unii la inceput de drum, altii deja consacrati.

Un festival de moda care a creat traditie, a lansat designeri, a scris istorie...si, in mod regretabil, a fost uitat.

Vara aceasta, in memoria celui care a fost Toni Vlad, Timisoara va fi din nou gazda Festivalului Studentesc de moda, in perioada 22-23 iunie.


Dupa o pauza de mai bine de 10 ani, festivalul revine in Timisoara, cu sprijinul Fashion Fridays si al Casei de cultura a Studentilor, condusa de tanarul director Vlad Garboni. Scena Filarmonicii Banatului va prezenta, timp de doua zile, o explozie de frumusete si inovatie.

Astfel, tineri designeri, din 6 centre stundetesti din tara, au oportunitatea de a iesi in fata si de a prezenta publicului creatii indedite si originale.

Evenimentul, desfasurat pe parcursul a doua zile, 22 – 23 iunie, se va desfasura astfel:

22.06.2013, ora 19, Filarmonica Banatul

 1. Echipa Laurent Tourette – Haute Coiffure Francaise

 2. Sofia Afrenie

 3. Dana Simionescu

 4. Elena Popescu

 5. Ana Marchetanu

 6. Delia Lungu

 7. Liliana Andronic

 8. Dani Ignat

 9. Facultatea de Arte si Design Timisoara

 10. Arina Varga

23.06.2013, ora 19, Filarmonica Banatul

 1. George Hojbota

 2. Mimossa

 3. Jenny Luck Atelier

 4. Facultatea de Arte Vizuale si Design Iasi

 5. Raluca Chiruta

 6. Roxana Puris

 7. Sandra Chira

 8. Sergiu Bechian

 9. Corina Hadarag

 10. Diana Dreghiciu

 11. Lovable by Modina

In urma prezentarilor, un juriu de specialitate va acorda premii pentru: cea mai buna colectie, premiul juriului, cea mai originala colectie, cel mai bun model, cel mai bun designer debutant, etc. Premiile sunt oferite de Primaria Municipiului Timisoara, Life Care, Essenza, Matrix, Loreal, Rimmel London, Jenny Luck Atelier, Radu Carnaru si Cercul Foto Iris.

De asemenea, Timisoara Fashion Days va gazdui o expozitie foto a unuia dintre cei mai apreciati fotografi locali, Radu Carnaru. Tanar, talentat si cu un simt deosebit al frumosului, Radu aduce o picatura de prospetime si dinamism în zona fotografiei beauty. Castigator a mai multor concursuri nationale si internationale, Radu a avut parte de mult succes la numeroasele expozitii organizate in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.

Intrarea in cadrul evenimentului este libera.

Cele doua zile de festival sunt precedate de un after party, desfasurat la Sky Restaurant (Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10 (Piata 700, City Business Center, Et. 6), unde Timisoara Fashion Days sustine proiectul „Vocile dau viata”. Cele mai bune voci din cadrul competitiei „Vocea Romaniei” lupta pentru o cauza umanitara, pentru salvarea unei tinere de 25 de ani, diagnosticata cu o forma rara de cancer limfatic. Astfel, Fely Donose, Vlad Simon si Silviu Pasca lupta alaturi de noi si ne incanta la o petrecere de zile mari.Cei care doresc sa dea o mana de ajutor, pot dona 2 euro printr-un sms la 8862 (numar valabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote). Intrarea la after party se face pe baza de invitatie.

*Informatii suplimentare puteti obtine la urmatoarele contacte:

e-mail: iulia.popovici@ymail.com

vladgarboni@gmail.com


Filtre festival

Gen festival: Moda