Timisoara

Trei vacante la ski in Austria si alte 5.000 de premii

Trei vacante la ski in Austria si alte 5.000 de premii – cadourile Iulius mall pentru Craciun

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
952

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, IULIUS TIMIȘOARA îi încântă pe clienţii săi cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la IULIUS a pregătit cadouri mult râvnite: trei excursii la ski în Austria şi alte 5.000 de premii garantate.

Până pe 23 decembrie 2014, IULIUS TIMIȘOARA îi invită pe clienţi să „Deschidă cadoul celui mai frumos Crăciun”. Periplul prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga un premiu mult visat, pentru că IULIUS îi răsfaţă cu daruri aparte. La tombola specială participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info.

Tolba Moşului este plină cu daruri, astfel că, zilnic, primii 280 de clienţi primesc cadouri garantate, constând în: decoraţiuni de Crăciun, vouchere pentru cumpărături la magazinele din mall, produse cosmetice şi băuturi răcoritoare.

Pe 23 decembrie, Moşul de la IULIUS îi va face fericiţi pe alţi trei clienţi, în urma tragerilor la sorţi. Vacanţa de iarnă va fi memorabilă, pentru că vor avea ocazia să petreacă un sejur la ski în Alpi. Alături de perechea lor, cei trei norocoşi vor avea ca destinaţie de concediu pârtiile Ischgl din Austria.

IULIUS Timişoara le-a pregătit cadouri şi fanilor de pe contul de Facebook, care sunt invitaţi să prindă premii în sania magică. Pentru a câştiga, clienţii mall-ului trebuie să acceseze aplicaţia virtuală şi să acumuleze cât mai multe puncte.

În plus, ca în fiecare an, IULIUS s-a transformat într-un spaţiu de poveste. Mall-ul este decorat cu ornamente aparte, care aduc bucurie celor mici şi celor mari. În aşteptarea Moşului, clienţii se bucură de frumuseţea brazilor împodobiţi, de nenumărate luminiţe strălucitoare, globuri de mari dimensiuni, soldăţei suspendaţi, dar şide o piramidă impresionantă cu ursuleţi animaţi. O altă atracţie o reprezintă cuplul Moş Crăciun şi Crăciuniţa, cu o înăţime de şapte metri.