Timisoara

Un simplu vanzator: Cum sa abordezi orice piata si sa-ti asiguri succesul

Un simplu vânzător: Cum să abordezi orice piață și să-ți asiguri succesul

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
637

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cei ce lucrează în domeniul vânzărilor câștigă mult mai bine decât majoritatea dintre noi: e mult mai ușor să produci decât să vinzi! Dar există vânzători eficienți și vânzători mai puțin eficienți. Simți nevoia să devii mai efficient în domeniul vânzărilor? Citește această carte!
Sau, și mai bine, învaț-o pe de rost! Iată ce ne spune autorul, Alin Bagiu, despre lucrarea de față: «Ceea ce m-a determinat să încep să scriu această carte este şi îndemnul mentorului meu, Jim Rohn, care, la prima conferinţă în care l-am văzut, se întâmpla la Nice, Franţa, în mai 2003, ne-a transmis tuturor celor peste 6 000 de participanţi următorul mesaj: „Vă încurajez să scrieţi şi voi cărţi, nu să vă limitaţi doar la a citi cărţile altora!”
Cred că orice experienţă, orice poveste scrisă şi dată mai departe este o jertfă făcută de cel care se apucă de a pune pe hârtie pentru noi, ceilalţi. Fiecare din noi avem povestea noastră, o poveste pe care ne-o construim după cum considerăm, după cum vrem sau mai bine zis după cum putem, dar ceea ce e sigur e că după propriul gust ne-o condimentăm cu ingredientele care ne-o fac mai dulce, mai sărată, mai acră… mai ştiu eu cum…, trăind la un moment dat viaţa după reţeta pe care ne-am făcut-o cu mâna noastră, dar care, foarte interesant, de cele mai multe ori nu ne mulţumeşte. Oare de ce? Oare ce ne opreşte să ne putem bucura de ceea ce am realizat? Oare de ce vrem mai mult, de ce vrem altceva? Oare de ce nu ne ajunge niciodată?
În această carte am să vă povestesc experienţele mele din domeniul vânzărilor, dar şi concluziile, interpretările şi deciziile personale pe care le-am luat în urma acestor experienţe. Cartea de faţă este povestea reală a unei persoane implicate activ, trup şi suflet, în acest domeniu fascinant al vânzărilor, mai bine de un deceniu.

Cum se poate comanda?
http://alinbagiu.com/comanda-cartea/