Timisoara

Utilitatea aparatelor cu aerosoli

Utilitatea aparatelor cu aerosoli

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
857

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ultima perioada a fost destul de grea, nici bine nu si-a revenit tatal meu, si din pacate si mama are cateva probleme la plamani de data aceasta, motiv pentru care are nevoie de un tratament cu aerosoli. Am vorbit cu mai multi doctori, iar acestia din urma, ne-au spus ca putem sa efectuam tratamentul cu aerosoli chiar acasa, deoarece mama nu este prea incantata sa mearga zi de zi intr-o clinica. Ne-am mai documentat si am decis sa isi administreze tratamentul cu un apar de aerosoli de la Feo.ro, aceasta fiind cea mai buna optiune pentru ea.

Pentru cine nu stie, in domeniul medical, aparatul de aerosoli sau nebulizatorul reprezinta un dispozitiv ce este folosit in administrarea de medicamente sub forma unor pulberi (abur) ce sunt inhalate direct in plamani. Fie ca vorbim de tehnologia cu aer comprimat sau cea cu ultrasunete, medicamentatia lichida este transformata in particule microscopice ce pot fi inhalate foarte usor prin intermediul mastii sau mustiucului. Aparatele sunt recomandate pentru tratarea cu succes a astmului, a fibrozelor cistice si a multor altor boli respiratorii.

Mamei am ales, sa ii cumparam un aparat de aerosoli cu ultrasunete portabil, de fapt a fost alegerea ei, pentru a putea totusi sa il foloseasca si la birou, fara prea mari batai de cap. Aparatul este chiar mic, si poate fi transportat in aproape orice geanta, iar durata de viata a bateriilor este de aproximativ 8 zile. Cu putin noroc, sper sa se faca bine, si sa nu fie nevoita sa schimbe mai mult de 2 seturi de baterii. Pentru a face o alegere corecta, se poate discuta si cu cei de la Feo, pentru a cere mai multe sfaturi referitor la ce aparat de aerosoli este mai potrivit pentru a acoperi toate nevoile, acestia punand la dispozitie mai multe numere de telefon, chiar si fax.

Pana acum mama a fost foarte multumita de tratamentul cu aerosoli si de aparat, deoarece medicamentatia nu se incalzeste in timpul utilizarii, mai precis in timpul procesului de transformare in particule microscopice. Sper sa se vindece mai repede posibil. Livrarea a decurs foarte rapid, in maximum 48 de ore, din momentul plasarii comenzii pe site-ul feo.ro

Filtre

Tip: Tratamente