Timisoara

VIITOR de AUR la baschet! Campioni şi la juniori sub 18 ani

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
583

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

În ciuda nereuşitei de la seniori, unde BC Timişoara a dezamăgit, baschetul continuă să aducă glorie Capitalei Banatului. După victoriile fetelor şi băieţilor de la Danzio, respectiv BCT, la categoria U23, duminică a venit şi rândul juniorilor sub 18 ani de la CSS Bega să câştige titlul naţional în 2013, după un turneu final entuziasmant.
CSS Bega Timişoara a trecut în ultimul act, într-un final pe muchie de cuţit, de LPS Tg. Mureş, scor 61-58 (26-24). Turneul final la băieţi U18 s-a desfăşurat în Arena de Baschet din Bucureşti în a doua parte a săptămânii. În semifinale bănăţenii au trecut de Cuadripol Braşov, scor 65-55.
Printre tinerii pregătiţi de Tiberiu Ondreikovics și Mihai Bolcu s-a remarcat din nou Raul Covaciu, jucător determinant şi pentru succesul “leilor” la U23 în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost cel mai bun jucător al finalei cu un double-double format din 18 puncte şi 10 recuperări. Cătălin Sabău şi Vlad Szekely l-au urmat la numărul de puncte în duelul cu mureşenii, cu 16, respectiv 14 puncte.