Se afişează 1051-1060 din 1655 rezultate.
-
Cotletul il taiem in forma de fluture, il batem usor si-l condimentam. Separat tragem la tigaie in unt spanacul, curmalele si putina ceapa. Umplem cotletul, il ungem cu miere si chimen macinat si dam la cuptor.Cantitate: 220 gr
-
25.99 LEI
-
O gustare pentru gurmanzi - ficatul de gasca este marinat in cognac si mirodenii si apoi servit taiat in felii delicate impreuna cu gem de ceapa rosie.Cantitate: 120 gr
-
26.00 LEI
-
Amestecam rosiile cherry si mozzarella ciliegine taiate in jumatati cu masline negre, busuioc si patrunjel proaspat din belsug. Stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu sare si piper proaspat macinat.Cantitate: 300 gr
-
22.99 LEI
-
Are la baza salata verde, cubulete de piersici, ananas si mar si un supliment de crutoane crocante, piept de pui si seminte de susan prajite.Cantitate: 350 gr
-
19.99 LEI
-
Pentru o silueta supla - rosii cherry, masline, lamaie, bucati de ton in ulei de maslineCantitate: 300 gr
-
23.00 LEI
-
Batem fasolea pana o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.Cantitate: 250 gr
-
7.99 LEI
-
Branza Camembert este acoperita cu o crusta de fulgi de migdale si scufundata rapid in ulei incins. V-o servim apoi calda si moale cu un sos din fructe de padure. Combinatia de gusturi sarate si dulci este una deosebitaCantitate: 150 gr
-
22.00 LEI
-
200 gr
-
14.99 LEI
-
150/30/70 gr
-
15.99 LEI
-
Prajitura cu blat de biscuiti si crema fina de branza ricotta.150 gr
-
9.99 LEI
310880310881310882310883310884310885310854310936310940310942