Timisoara
Se afişează 911-920 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Fieul de salau in tavalim prin faina, ou si fulgi de migdale. Il prajim si vi-l servim cu o felie de lamaie.Cantitate: 180 gr
  • 27.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Macaroanele fierte le amestecam in tigaie cu branza proaspata de vaci si telemea. Punem totul intr-un vas, acoperim cu cateva felii gustoase de costita si dam totul la cuptor pentru cateva minute. Le servim calde cu smantana.Cantitate: 300 gr
  • 16.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Topim in tigaie branza cu mucegai, parmezanul si mozarella. Aruncam spatzlele inauntru, stingem cu putina smantana si mai lasam pe foc tigaia ca sa scada si vi le servim dumneavoastra.Cantitate: 400 gr
  • 26.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Facem un sos delicios si aromat din rosii, busuioc, usturoi, putina telina, morcovi carne de vita tocata. Spetzlele le tragem la tigaie impreuna cu sosul si asezonam cu sare, putin parmezan si piper proaspat macinat.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pregatim un sos gustos din smantana, costita, sunca, usturoi si patrunjel verde apoi adaugam spatzele facute in casa. Tragem putin la tigaie sa se patrunda si asezonam cu sare, piper si putin parmezan ras.Cantitate: 400 gr
  • 18.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Tragem spetzlele la tigaie, dupa care adaugam ceapa maruntita si boia. La final le asezonam cu sare, patrunjel si piper proaspat macinat.
    Cantitate: 350 gr
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Cartofii ii taiem in lungime si-i prajim pana devin aurii. Separat tragem prazul la tigaie doar cat sa-si lase dulceata apoi amestecam cu cartofii, asezonam cu sare si piper si legam cu putina smantana.
    Cantitate: 250 gr
  • 7.99 LEI