Timisoara
Se afişează 951-960 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita si putina vita. Le servim cu sos brun imbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.Cantitate: 250 gr
  • 27.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Cotletul il taiem in forma de fluture, il batem usor si-l condimentam. Separat tragem la tigaie in unt spanacul, curmalele si putina ceapa. Umplem cotletul, il ungem cu miere si chimen macinat si dam la cuptor.Cantitate: 220 gr
  • 25.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Branza Camembert este acoperita cu o crusta de fulgi de migdale si scufundata rapid in ulei incins. V-o servim apoi calda si moale cu un sos din fructe de padure. Combinatia de gusturi sarate si dulci este una deosebitaCantitate: 150 gr
  • 22.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cusmantanaCantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • O gustare simpla dar deosebit de savuroasa. Branza feta o asortam cu rosii cherry si masline, stropim cu ulei de masline extravirgin si asezonam cu oregano si usturoi proaspat. Punem totul intr-un cuib de folie metalica si dam la cuptor cateva min...
  • 10.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem palarioarele cu un amestec de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor cat sa se lege compozitia.
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem doua clatite cu carne tocata de vita, stropim din belsug cu sos brun si cu un capac de mozarella punem totul la cuptor. Merita incercat !Cantitate: 250 gr
  • 14.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Facem o umplutura din ceapa verde si creier de porc, condimentam cu piper proaspat macinat, cu carem umplem o clatita. Apoi o tavalim bine prin ou si pesmet si o prajim rapid in ulei incins. V-o servim cu sos rece de hrean.Cantitate: 100/40 gr
  • 9.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Ficatul il prajim in tigaie pe sare de mare. Separat facem un sos de smochine si cognac in care adaugam jumatate de para fiarta in vin. Vi-l servim pe un cruton de paine cu decor de bacon si ceapa crocante.
  • 45.00 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pieptul de pui il asezonam cu sare de mare si piper proaspat macinat si-l rumenim putin in tigaie; separat sotam cateva fire de sparanghel, apoi adaugam puiul, rosii cherry proaspete si frunze de busuioc. Stingem cu bere si mai lasam pe foc cat sa...
  • 29.99 LEI