Timisoara
Se afişează 1181-1190 din 1655 rezultate.
  • Fara poza
  • 0

  • Fierbem malaiul in lapte, adaugam smantana si branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si servim cusmantanaCantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Pulpa frageda de vitel o batem pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spetzle cu ceapa si boia de ardei.Cantitate: 180 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Umplem cotletul cu ceapa, ciuperci si creier de porc, mustar si cascaval ras, apoi il tavalim prin faina, ou si pesmet si-l prajim.Cantitate: 250 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Are la baza salata verde, cubulete de piersici, ananas si mar si un supliment de crutoane crocante, piept de pui si seminte de susan prajite.Cantitate: 350 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Mai intai preparam un sote din hribi de padure, praz, usturoi, patrunjel si salvie. Adaugam spatzlele de casa, asezonam cu sare si piper proaspat rasnit si mai tragem putin la tigaie pentru a uniformiza aromele.Cantitate: 400 gr
  • 19.99 LEI
  • Fara poza
  • 0

  • Decojim perele si le fierbem in vin rosu ,dulce, cu scortisoara. Scoatem miezul si umplem cu crema din mascarpone, frisca si fulgi de cocos. Servim cu piscoturi.200 gr
  • 19.99 LEI