Timisoara

18 ani de Carturesti - Dar din dar te face voluntar

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
867

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 22 noiembrie 201810:00-22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pe 22 noiembrie se împlinesc 18 ani de când prima librărie Cărturești a agățat semnul “Deschis!” în geam. De atunci am deschis mai multe librării, dar și inimile și imaginația cititorilor care au intrat în Cărturești și s-au simțit imediat ca acasă. Alături de ei avem sentimentul că am mai deschis ceva: un program neoficial de investiții într-o lume mai prietenoasă, mai inspirată, mai înțeleaptă.

La 18 ani, vârsta libertății și a responsabilității, vrem să încurajăm eforturile celor care, la fel ca noi, cred că lumea se poate schimba pornind de la gesturi mici: o bibliotecă care acoperă un perete întreg a pornit de la câteva cărți puse una lângă alta; un lanț de librării care se întinde în 12 orașe a pornit cu o librărie micuță deschisă de doi tineri care visau la o cameră de zi pentru întregul oraș.

Așa că de ziua noastră, vă îndemnăm să duceți mai departe investiția, implicându-vă în comunitățile din care faceți parte. Cărturești vă răsplătește efortul oferind cărți cadou în schimbul orelor de voluntariat. Mecanismul e simplu: din 22 noiembrie, veți găsi la o serie de ONG-uri partenere un voucher pe care îl primiți în schimbul a 18 ore de voluntariat. Cu el veniți în oricare dintre librăriile Cărturești și primiți o carte în dar, aleasă de voi. Găsiți regulamentul programului pe blog.carturesti.ro/volundar

Organizațiile din Timișoara care au acceptat invitația noastră sunt: United Way și Sfera Timișoarei.

În plus, ca de obicei de ziua noastră, pe 22 noiembrie sărbătorim în librărie cu ceai aromat, biscuiți delicioși și o reducere generală de 20%*.

Te așteptăm în librăria preferată cu cel mai bun combustibil pentru faptele bune: cărțile. Carte diem!

Vizualul aniversar este semnat anul acesta de Petridean.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri, oferte sau promoții.