Timisoara

7 specialiști internaționali se adresează comunității de IT din Timișoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
475

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 noiembrie 20169:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Eveniment: 7 specialiști internaționali se adresează comunității de IT din Timișoara

Timișoara va găzdui un important eveniment dedicat comunității IT&C, “Get Your Full Stack On!”, organizat de compania americană 3Pillar Global, sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 9,00 la Hotel Timișoara.
Evenimentul se va concentra exclusiv pe dezvoltarea tehnologică si impactul pe care acest aspect îl are asupra profesioniștilor în IT. Organizatorii își propun să scoață în evidență provocările profesionale la care se supune această breaslă și să evidențieze importanța și rolul formării continue în aceasta industrie. “Pentru a performa, inginerii IT trebuie să țină pasul cu tehnologia, deoarece ei activează într-un mediu extrem de dinamic. Profesioniștii din acest domeniu trebuie să își extindă repertoriul de cunoștințe la o multitudine de limbaje, tehnologii, surse de date și platforme. Din ce în ce mai mulți dezvoltatori adoptă viziunea de a acumula și oferi un pachet de cunoștințe integrate, menținându-se astfel competitive”, subliniază Cătălin Ștef, Senior Vice-President 3Pillar Global.
În cadrul “Get Your Full Stack On!”, nu mai puțin de 7 speakeri internaționali vor avea intervenții și vor susține 4 prezentări și 3 workshopuri despre noile tehnologii și cele mai pragmatice moduri de a le însuși. Dintre aceștia, îi enumerăm pe
  • Ryan Gay, Chief Technology Office și leaderul echipei de dezvoltare software în cadrul Decision Lens. Un programator experimentat, Ryan s-a alături echipei Decision Lens în urmă cu mai mulți ani, aducându-și echipa la nivelul unei adevărate mașini robuste și agile, capabilă să dezvolte cele mai complexe produse.
  • Artemio Rivera este UX Designer Senior în cadrul 3Pillar Global. Rolul său este de a determina companiile cu care lucrează să se pună în rolul propriilor lor clienți pentru a dezvolta produse de mare impact. Este de asemenea un membru active in cadrul unuia din cele mai mari grupuri profesionale din Washington DC, Design Thinking DC.
  • Cassian Lup este un programator senior timișorena, co-organizatorul tim.js, speaker și trainer pe tehnologii web. A contribuit la realizarea a numeroase proiecte în PHP, Java, Ruby si JS.
Alături de ei, vor urca pe scenă Constantin Cheptea, Vlad Damian, Cornel Ștefănache și Marius Mazilu.
Programul complet al evenimentului este prezentat mai jos, dar și pe pagina evenimentului

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 700 de angajați. Cu peste 350 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații sau Equinox.