Timisoara

Adi Morosanu

Detalii cantaret/formatie

Adresa
Timisoara
Social links
Categorie
Cantareti / formatii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
55

Voteaza & Distribuie

Prezentare cantaret/formatie

Adi Morosanu

Adi Moroșanu este un tânăr de 25 de ani din Timișoara care in urma cu doar noua luni de zile a publicat prima lui compoziție muzicala intitulata "De astăzi vreau sa fiu un om mai bun"

Acesta nu s-a oprit aici, au urmat alte câteva piese care datorita versurilor ce reușesc sa transmită mesaje și emoții puternice, au ajuns sa fie ascultate și apreciate de foarte mulți oameni. Astfel a reușit în numai nouă luni de la debut, cu 26 de piese publicate, sa adune un număr impresionat de urmăritori, iar una din piesele lui "o poveste" a devenit virala pe internet, adunând peste 1 milion de vizualizări.

Inainte de a face muzica, a publicat doua cărți, un roman de dragoste erotic "Gânduri la miezul nopții 12 P. M." și volumul de poezii cu titlul "Apocalipsa unei iubiri"

Ideea de a face muzica, a venit în timp ce se gândea la o varianta de a-și promova volumul de poezii proaspăt publicat, astfel a considerat că ar fi foarte interesant sa pună pe note muzicale câteva din versurile prezente în carte. Piesele având un impact pozitiv asupra ascultătorilor, i-au transformat simpla ideea de promovare a unei cărți, într-o cariera muzicala.

Adi Moroșanu:
"Am descoperit în muzica un refugiu și cel mai bun mod de a transmite oamenilor diverse mesaje. Vreau prin versurile și muzica mea, să transmit oamenilor emoții, vreau să îi fac sa simtă ceea ce simt și eu atunci când scriu.

Am spus și într-o piesa:
O fac din suflet, n-o fac asa doar ca să fie,
Îmi pun inima pe beat și fac din ea o melodie!
O fac din suflet, n-o fac asa doar ca să fie,
Rup bucăți din inimă și fac din ele niște rime!

Lucreaza la

Filtre cantaret/formatie

Muzica: Alte genuri, Hip-pop