Timisoara

Afecte Aurii - lansare de carte

Afecte Aurii - lansare de carte

Detalii

Social links
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 3 ani si 2 zile
Vizualizari
748

Voteaza & Distribuie

Descriere

La implinirea varstei de 30 ani, Bianca Sanca ne invita sa sarbatorim alaturi de ea iubirea si lectiile de viata cu care a venit acest minunat sentiment.
“Am ales sa marchez aceasta varsta prin iubirea ce m-a marcat cel mai mult. Aceasta iubire m-a invatat sa zambesc fiindca omul respectiv, cand trecea pe langa mine, imi zambea. Si am zambit inapoi! Asa am gasit poarta spre Rai si realizarea viselor, pentru ca zambetul iti sporeste puterea interioara si alina sufletul.” Bianca Sanca, autoarea volumului Afecte aurii.

Cuvantul de deschidere il va avea Codrina Tomov, maestra Reiki si jurnalista. Vom asculta cateva dintre poezii si apoi suntem incurajati sa ne deschidem sufletele si sa vorbim despre iubirea ce o traim sau pe care am simtit-o vreodata.
“Aceasta carte s-a nascut din scanteia unei iubiri.Iubirea e neplanuita ci mai degraba harazita de sus." Asa isi incepe Bianca primele randuri din carte, cu multumiri si recunostinta. Intreaga seara va fi una de simtire pura, in care sa ne amintim de iubire, lucrul cel mai vital pentru a fi in viata, sa ne conectam cu sufletul nostru si cel al universului prin traire, sa redevenim o lumina.

Asadar, duminica, 22 noiembrie, ora 19:00, la Nouveau, strada Gheorghe Lazar, numarul 5, suntem invitati sa luam o pauza de suflet unde sa ne delectam cu versuri si sa o sarbatorim pe Bianca Sanca, la cei 30 de ani ai sai.

"Prin iubire vezi numai ceea ce e bun. Iubirea e izbavire. Iubirea e mana lui Dumnezeu intinsa spre noi. Prin aceste versuri imi doresc ca oamenii sa se intoarca spre suflet si sa simta din nou...” Bianca Sanca

Sursa informatii: www.facebook.com