Timisoara

AFM Creativ Asig

AFM CREATIV ASIG - ASISTENT ÎN BROKERAJ SRL

Detalii asigurare

Adresa
Timisoara
Telefon
0752060075
Social links
Categorie
Asigurari
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2152

Voteaza & Distribuie

Prezentare asigurare

AFM Creativ Asig Timisoara

Viața noastră, a tuturor nu este întotdeauna senină și încărcată doar cu momente fericite, incidente neprevăzute, neplăcute putând avea loc în orice clipă. Cu toate acestea dorim să ne bucurăm de propriile bunuri, să avem afaceri prospere, să avem un cămin fericit alături de cei dragi, să conducem, să călătorim și să avem activități plăcute care să ne asigure starea de comfort și un zâmbet constant.

În ziua de astăzi, nevoia de siguranță a devenit o nevoie vitală prin care ne construim drumul spre un viitor mai bun. Când vă asigurăm bunurile și serviciile, știm că pachetele de ofertă trebuie să respecte cele mai înalte standarde de calitate iar raportul calitate-preț trebuie să fie corect.

AFM Creativ Asig - Asistent în Brokeraj SRL a pornit la drum facând din această filosofie un stil de business. Obiectivul nostru principal este acela de a garanta clienților noștri siguranța și protecția de care au nevoie la încheierea oricărei polite de asigurare și oferirea de consiliere pe întreaga perioadă în care faceți parte din portofoliul nostru. Considerăm că fiecare client este special, punem suflet și pasiune în fiecare poliță încheiată și credem în detaliile mici dar care pot face diferențe mari.

Orar asigurare

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sambata: 9:00 - 17:00

Filtre asigurare

Program extra: Sambata