Timisoara

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Detalii

Web
www.1leu.org
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
1479

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vă invităm să fiţi alături de noi la evenimentul „Alerg pentru spitalul copiilor”- acţiunecu scop caritabil ce îşi propune strângerea de fonduri pentru construcţia primului Centru Medical Independent de Oncologie şi Hematologie Pediatrică din România. Am demarat un proiect îndrăzneţ prin care vrem să punem bazele unui spital doar din fonduri private.Pentru a îndeplini acest vis avem nevoie de 80.000.000 RON. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, 2 săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.
Timişoara a apărut pe harta oraşelor care aleargă pentru Spitalul Copiilor,în iulie 2015, iar de atunci, lună de lună s-a donat pentru construcţia primului centru de oncologie pediatrică şi s-au strâns 20.665,21 lei din alergările lunare.
În luna mai a acestui an, a avut loc, în cadrul aceleiaşi campanii, prima editie a evenimentului “1.000.000 de monede pentru Spitalul Copiilor”. S-au adunat 266 kg de monede, adică 7371,62 lei şi 61,83 euro. La următoarea alergare, care va avea loc în 1 octombrie, de la ora 10.00, la Pădurea Verde, ne-am propus să colectăm şi monede. Campania continuă până la sfârşitul anului, iar timişorenii sunt aşteptaţi la evenimentele “Alerg pentru Spitalul Copiilor”, din 5 noiembrie şi 3 decembrie.
Orice om găseşte zilnic prin buzunare cel puţin o monedă de 1,5, 10 sau 50 de bani. Monedă pe care nu o mai ia ca rest sau pe care o pierde ori o aruncă printr-un borcan acasă, borcan cu care nu face niciodată nimic. Este nevoie de fiecare monedă, de fiecare leu. Dar, mai important, este nevoie de fiecare om.
Acea monedă care vine de la fiecare dintre noi îi poate ajuta pe mulţi copii să se facă bine. Nu este imposibil. Cu 1 leu de la fiecare, putem construi un spital. Haideţi să începem cu câteva monede!
Timişorenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi în număr cât mai mare sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 10.00, la Pădurea Verde.

Sursa informatii: www.facebook.com