Timisoara

Fuckup Nights Timisoara vol 12

Fuckup Nights Timisoara vol 12

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
725

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 25 iulie 201919:00-22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fuckuppers din toată Timișoara, strigăm adunarea! De data aceasta, cu o dublă misiune:

Să celebrăm așa cum se cuvine eșecul, acea înfrângere sau acel insucces care ne-a făcut să ne luăm cu mâinile de cap, dar fără de care nu am fi atins succesul. Să vorbim despre visuri, despre încercări, despre pagube și să învățăm, de la cei mai experimentați în fuckups, cum să le depășim, să ne continuăm drumul mai precauți și mai înțelepți. Pentru că, deși diferiți, cumva și undeva, fiecare dintre noi a trăit cel puțin o dată în viață acel moment în care a exclamat: "Fuck it!"
Fii în continuare cu ochii pe noi, în curând vom anunța speakerii acestei ediții.

Să îi acordăm sprijinul nostru Andei, o mamă puternică din Timișoara, care se luptă să învingă o boală dificilă. Prin prezența la eveniment îi vom demonstra că are susținerea noastră, iar prin donarea sumei pe care o vom strânge din vânzarea biletelor o vom ajuta să își continue tratamentele. Mai multe detalii despre povestea Andei, aici: Împreuna pentru Anda

---------------------------------------

Pentru înscriere, accesează acest link: http://bit.ly/FuckupNightsVol12, iar la intrare plătești un bilet în valoare de 30 de lei și primești o băutură din partea casei. Întreaga sumă adunată din vânzarea biletelor va fi donată Andei.

Loc de întâlnire: în #curteacucastan de la Casa Artelor - Directia Judeteana pentru Cultura Timis (Zona Unirii, Episcop Augustin Pacha nr. 8)

Organizator: Atu Advertising

---------------------------------------

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012, în Mexico City. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat și le-a făcut plăcere să își asculte experiențele. Chiar au tras concluzii extrem de utile. Au repetat întâlnirea, dar cu mai mulți prieteni. Și, ghici ce? Și celorlalți le-a plăcut, s-au simţit bine și au considerat că este extraordinar să vorbească despre eșec. Pentru că nu doar succesul este motiv de poveste. Acum, Fuckup Nights este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.