Timisoara

Fuckup Nights Timisoara vol 11

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Vizualizari
373

Reprezentari

DataOraLocatie
Maine 20 februarie 201919:00

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conversații despre eșecuri, vorbitori numeroși și un format diferit – începem 2019 cu o ediție inedită.

Îi vom avea alături pe prietenii de la AMBASADA și CreativeMornings Timisoara, alături de care vom discuta despre eșecurile pe plan profesional și despre lecțiile pe care le-am sustras din ele.

Poveștile sincere, hazul de necaz și destăinuirile neașteptate vor umple scena și vor crea contextul ideal în care să aducem la suprafață acest subiect adesea evitat de societate.

Dacă și tu crezi că eșecul ne poate inspira și totodată amuza, Atu Advertising te invită la a 11-a ediție Fuckup Nights Timisoara, în 20 februarie, la AMBASADA.

Înscrierile se fac accesând linkul: http://bit.ly/FuckupVol11. La fața locului vei plăti un bilet de intrare în valoare de 30 de lei, iar după vei avea o seară memorabilă.

---------------------------------------

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în Mexico City. Câțiva prieteni au început să povestească lucruri nasoale care li s-au întâmplat și le-a făcut plăcere. Chiar au tras concluzii extrem de utile. Au repetat întâlnirea, dar cu mai mulți prieteni. Și, ghici ce? Și celorlalți le-a plăcut, s-au simţit bine și au considerat că să vorbească despre eșec este extraordinar. Pentru că nu doar succesul este motiv de poveste. Acum Fuckup Nights este o mișcare internațională care povestește, chestionează și, în final, sărbătorește eșecul.