Timisoara

ALTERNOSFERA, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, va sustine un concert la Timisoara

ALTERNOSFERA, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, va sustine un concert la Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1729

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine vineri, 7 februarie 2014, un concert in Clubul DAOS din Timisoara (Splaiul Nicolae Titulescu Nr.5).

Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la ALTERNOSFERA au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria - Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta.
Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera
a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori.
Pentru concertul de la Timisoara, pretul unui bilet este de 25 de lei si se poate achizitiona in seara evenimentului. Clubul DAOS isi va deschide portile de la orele 20:30, iar concertul este programat sa inceapa in jurul orelor 22:00.