Timisoara

Amor omnia la Budapesta

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
1039

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dupa mai multe turnee și participari la festivaluri, Amor omnia, spectacolul de succes al Teatrului Maghiar de Stat din Timișoara din stagiunea 2008-2009, pleaca din nou in turneu.

Productia castigatoare a premiului special oferit de Teatrul Thália la cel de-al XXI. Festival al Teatrelor Maghiare de la Kisvárda, va putea fi vizionat in data de 7 ianuarie, de la orele 19, in cadrul Forumului Teatral fara Bariere (Határtalan Színházi Szemle). Evenimentul de trei zile, organizat de Teatrul Thália din Budapesta, doreste sa prezinte intr-o forma concentrata activitatea teatrelor de peste hotare, ivitand in acest scop trei spectacole de succes de la Festivalul Kisvárda, printre acestea aflandu-se si Amor omnia. Dupa deplasarea de la Budapesta, Teatrul „Jászai Mari" va fi gazda aceluiasi spectacol, care va putea fi vazut pe scena teatrului din Tatabánya in data de 8 ianuarie, tot de la orele 19.

Spectacolele au fost sprijinite de Fondul Cultural Național Maghiar și Ministerul Invațamantului și al Culturii din Ungaria.