Timisoara

Angajatori de TOP Timisoara

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1545

Voteaza & Distribuie

Descriere

200 de angajatori din Timișoara și București recrutează intens în această toamnă

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Edițiile din această toamnă vor reuni peste 340 de angajatori în cadrul celor 3 evenimente: Timișoara, București și prin ediția virtuală care va avea loc la nivel național:
  • Angajatori de TOP Timişoara: 19-20 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara
  • Angajatori de TOP Bucureşti: 26-27 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 5-25 noiembrie, pe www.hipo.ro

Angajatori de TOP este un eveniment de referință pentru piața de resurse umane din România, fiind unul din cele mai eficiente modalități prin care o companie își poate expune planurile de recrutare. Din perspectiva candidaților, interacţiunea cu angajatorii, diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului sunt câteva dintre motivele pentru care participă la Angajatori de TOP.


Cine sunt angajatorii de top din această toamnă?
Dimensiunea celor 3 evenimente și diversitatea zonelor de activitate din care provin companiile sunt aspecte care definesc edițiile Angajatori de TOP din această toamnă. Peste 340 de companii multinaționale și locale care activează în domenii de activitate precum: Inginerie, FMCG, IT, Telecom, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar au planuri importante de recrutare.
O parte dintre angajatorii care au confirmat deja prezența sunt: Accenture, Adecco, Adient, Akwel, Allianz Technology, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) Romania, AXI FINANCE IFN, B.Braun, Baneasa Shopping City, BCR, BeeSpeed, Berg Software, Bertrandt, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrrefour, CGI, Coca-Cola HBC Romania, Comdata Group Romania, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, Concentrix, Continental, Credit Agricole, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DM Drogerie Markt, DXC Technology, Elektrobit, Endava, Ericsson, Faulhaber Motors, Federal-Mogul Motorparts, Filtration Group, Flex, G2-Travel, Genpact, GOODYEAR, Grup Renault Romania, Harman, HELLA, Henkel, HP Inc, Huawei, Huf, IKEA, Interdata ABS, Intralinks, IPSO, Ipsos Interactive Solutions, Kaufland România, Kimball Elektronics, L'Oréal Romania, Leroy Merlin, Lidl Romania, London Stock Exchange Group, Mahle, McDonald’s in Romania, Medicover, MHP – A Porsche Company, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, Nobel, Nokia, Orange Romania, P&G, PayPoint, Philip Morris International, Plan.net, Playtika, Plexus, PORR Construct, ProCredit Bank, Prysmian, PTC, Raiffeisen Bank, Randstad Romania, RapidSolution Software, Reckitt Benckiser, Research Now SSI, Rewe Penny, Rompetrol KMG, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Cegedim Service Center, Schlumberger, Schneider Electric, Société Générale European Business Services (SG EBS), SNC Lavalin, Stefanini, Sustainalytics, Team Extension, Teleperformance Greece, Teleperformance Romania, TELUS International Europe, Temenos Romania, Toluna, UniCredit Services, Veeam Software, Verint, WALTER GROUP Austria, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD etc.
Timișoara este în topul orașelor cu cele mai multe joburi din România

Timișoara este în acest moment unul dintre orașele din România cu o piață a forței de muncă extrem de dinamică, accentul fiind atât pe recrutarea de profesioniști, dar și de tineri absolvenți și persoane entry-level. Ediția din această toamnă a târgului de carieră Angajatori de TOP Timișoara concentrează o mare parte dintre aceste oportunități disponibile în momentul de față pe piața locală. În cadrul evenimentului, peste 70 de companii își continuă expansiunea în Timișoara și își propun extinderea echipelor, iar discrepanța dintre numărul oportunităților de carieră și șomajul care atinge valoarea de un procent, transformă piața locală într-una dintre cele mai competitive din România.

“Angajatori de TOP este unul dintre primele proiecte Catalyst Solutions, fiind un eveniment cu o tradiție de 12 ani pe piața din România. Încă de la început ne-am propus să creem contextul potrivit pentru interacțiunea dintre angajatori și candidați, să îmbunătățim modul în care se desfășoară evenimentul și să aducem elemente de noutate și interes pentru cei prezenți. În cadrul edițiilor din această toamnă ne-am propus să îi aducem pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă mai aproape de jobul ideal. Mesajul cheie al evenimentelor fiind Jobul tău ideal există! Găsește-l la Angajatori de TOP. Ne bucurăm de încrederea acordată de partenerii noștri în eficiența dovedită a târgului de carieră și le mulțumim candidaților pentru feedback-ul pozitiv pe care ni-l transmit după fiecare ediție Angajatori de TOP. Sperăm să ne menținem la nivelul așteptărilor și în această toamnă” a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.

Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie până pe 5 octombrie, în limita standurilor disponibile, la adresa de e-mail angajatori@catalyst.ro.


Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/, ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Joburile viitorului la Angajatori de TOP Timișoara

Din perspectiva companiilor care activează pe piața din România și care vor fi prezente pe 19-20 octombrie la Angajatori de TOP Timișoara, top 5 aspecte care vor contribui la modificarea modului în care va arata piața forței de muncă în viitor sunt:
•Flexibilitatea joburilor (71%)
•Inteligența artificială (roboți, aplicații etc) (62%)
•Internet-of-things (smart office, new data, organizare eficientă etc) (44%)
•Automizarea în fluxul activităților – servicii & producție (40%)
•Noi instrumente multimedia (36%)

În contextul acestor schimbări, una dintre provocările cu care se confruntă companiile constă în pregătirea candidaților. O pregătire care le oferă posibilitatea de a-și dezvolta, îmbunătăți și reajusta setul de abilități și competențe astfel încât să fie competitivi pe piața forței de muncă este o preocupare constantă a angajatorilor. Companiile care vor fi prezente la Angajatori de TOP Timișoara consideră că skill-urile de care vor avea nevoie candidații pentru a rămâne relevanți pe piața forței de muncă sunt:
•Adaptabilitate (89%)
•Capacitatea de învățare continuă (80%)
•Agilitatea în învațare (64%)
•Capacitatea de adaptare în medii culturale diverse (60%)
•Inteligență socială (53%)

O parte dintre joburile viitorului, în concordanța cu setul de skill-uri și tendințele care vor impacta piața forței de muncă sunt deja deschise de companii de top în cadrul târgului de carieră din 19-20 octombrie de la CRAFT. Câteva dintre acestea sunt: Software Architect for HMI Multimedia, Data Management Analyst, Engineer Radar for Autonomous Driving, Test Automation Specialist, Digital Innovator, etc.
Parte din pregătirea pentru joburile viitorului sunt și cele 25 de workshop-urile și conferințele care vor avea loc ediția aceasta la Angajatori de TOP Timișoara. Vizitatorii evenimentului au ocazia să participe la sesiuni din domeniul lor de interes. Conferințele și workshop-urile TechTalks sunt adresate tuturor pasionaților de tehnologie, concentrate pe ultimele tendințe și inovații și acoperă arii precum Java, Security, Automotive & Smart Cities și Digital Transformation. Pentru persoanele interesate de inginerie și producție, Coca-Cola HBC România, Decathlon Production și AKWEL, au pregătit subiecte despre dezvoltarea proceselor prin integrarea roboților industriali, noutăți din productie, dar și despre mediul de lucru din fabrici. De asemenea, participanții pot descoperi cum să își organizeze mai bine timpul pe care îl au la dispoziție, cum își pot depăși frica de a vorbi în public, pot afla despre cele mai fresh trips&tricks pentru interviurile anului 2019 ce le pot asigura obtinerea jobului visat. Participarea la toate sesiunile este gratuită, iar cei interesati își pot rezerva un loc aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/conferinte_seminarii