Timisoara

Angajatori de TOP Timisoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2224

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 martie 2019 - Sambata 16 martie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Peste 250 de companii angajează la târgul de carieră Angajatori de TOP
Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră– Angajatori de TOP. Cu o tradiție de 13 ani pe piața din România, cele 3 evenimente din această primăvară vor reuni peste 250 de companii:
 • Angajatori de TOP Timişoara: 15-16 martie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara
 • Angajatori de TOP Bucureşti: 5-6 aprilie, Sala Palatului
 • Angajatori de TOP Virtual, la nivel național: 15 aprilie – 5 mai, pe www.hipo.ro


  Pe 15-16 martie, Timișoara își schimbă numele în Orașul Joburilor
70 de companii și peste 3000 de joburi vor fi deschise la Angajatori de TOP

Cel mai mare târg de carieră din România revine în Timișoara pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri. Angajatori de TOP Timişoara reuneşte 70 de companii, angajatori din zone foarte variate și mulți jucători din domeniile precum: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive și logistică.
Ediția cu numărul 14 Angajatori de TOP Timișoara le propune candidaților rolul de turiști în „Orasul joburilor”. Evenimentul Angajatori de TOP se transformă pentru 2 zile în locația „must visit”, un oraș pe care niciun candidat în căutarea unui loc de muncă nu trebuie să îl rateze. Conceptul acestei ediții, „Orasul joburilor”, le prezintă candidaților o destinație de „călătorie” care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Pe 15-16 martie, candidații pot vizita standurile companilor, 70 de angajatori pe harta obiectivelor turistice și pot aplica la peste 3000 de joburi, programe de internship sau management trainee. Oportunitățile de carieră în domenii extrem de variate, prestigiul companiilor prezente, volumul joburilor, zona de conținut dedicată workshop-urilor și conferințelor și posibilitățile de networking definesc Angajatori de TOP ca fiind cel mai important târg de carieră din Banat.
Indiferent de tipologia de „turist”: începător, experimentat sau avansat, candidații au două zile în care să viziteze toate „obiectivele turistice”:

 • „Cartierele” din cadrul Angajatori de TOP: IT&C, Inginerie, Vânzări, Retail, Automotive, Finance&Banking, FMCG, Marketing&Comunicare;
 • Zeci de skillshop-uri și conferințe care îi vor ajuta în dezvoltarea profesională și personală, sesiuni cu ajutorul cărora se pot transforma în “turiști avansați” în căutarea unui loc de muncă.
 • Pasionații de IT au posibilitatea de a participa la a 10-a ediție TechTalks Timișoara. Cei care sunt interesați de ultimele inovații în materie de tehnologie se pot înscrie la conferința Java & Emerging Technologies, Smart Everything and QA&Testing susținute de companiii partenere precum: Virtual7, ATOSS, SAP, Draxlmaier, Continental, Veoneer, Visteon, Wipro Technology, Plan.net, BeeSpeed subsidiara ZF, speakeri locali și internaționali. Accesul se face pe bază de preînscriere pe www.hipo.ro pentru fiecare conferință sau techlab în parte.
 • La standurile companiilor pot interacționa cu specialiști în recrutare care le pot oferi informații utile cu privire la cum poate evolua cariera lor și cum pot face trecerea de la turist, la “locuitor cu acte în regulă” în cadrul companiei respective;
 • O vizita la standul CV Expertsle va oferi candidaților o sesiune de consiliere gratuită. Vizitatorii evenimentului vor avea ocazia să își îmbunătățească CV-ul din punct de vedere continut, aspect, relevanță în raport cu angajatorii la care vor aplica. Specialiștii în recrutare le vor oferi feedback candidaților și vor veni cu sfaturi despre cum pot atrage atenția angajatorilor prin intermediul CV-ului.
Cum trebuie să se pregătească un candidat pentru o “vizită în orașul joburilor”? Pentru că timpul petrecut în Orașul joburilor să fie valorificat la maxim, pregătirea trebuie să fie pe măsură. Este important ca cei care vor să participe la Angajatori de TOP să își facă “ckeck-in-ul”, să se înscrie la sectiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro, să completeze CV-ul în proporție de 50% și să îl descarce în format BarCode. Din perspectiva companiilor, în pregătirea pentru participarea la Angajatori de TOP, candidații ar trebui să aibă în vedere următorele 3 aspecte:
 • să identifice ce își doresc cu adevărat – să selecteze obiectivele turistice de maxim interes;
 • să facă un research despre companiile de care sunt interesați – să-și stabilească itinerariul;
 • să se pregătească pentru interacțiunea cu angajatorii – research despre cultura “localnicilor”, stilul de viață și obiceiurile lor.
Câțiva dintre angajatori care pot fi întâlniți pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri sunt: Akwel Automotive, Atoss, BeeSpeed subsidiara ZF, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Continental, DM Drogherie Markt, Draexlmaier Group, Dynata, Elektrobit, Faulhaber Motors, Flex, HELLA, Kaufland Romania, Kimball, Lidl Romania, Mahle, Microsoft, Nokia, ProCredit, Raiffeisen Bank, RapidSolution, REWE Romania - Penny Market, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Te Connectivity, Toluna, Veoneer, Virtual 7, Visteon, Walter Group, Wipro Technology.
Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

 • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
 • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe www.hipo.ro;
 • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
 • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
 • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.