Timisoara

ASAT- Hrana sanatoasa, direct de la tarani!

ASAT- Hrană sănătoasă, direct de la țărani!

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
944

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 18 februarie 201918:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Doriți să vă hrăniți cu produse locale, sănătoase și de sezon? Sunteți interesați să cunoașteți producătorii care vă cultivă hrana și condițiile în care aceasta e produsă? Sunteți preocupați de impactul pe care agricultura intensivă îl are la nivel global și ați dori să participați la soluții colective de schimbare a modului de producție și consum?

ASAT vă invită la o întâlnire cu cei 3 grădinari care derulează parteneriate locale pentru hrană sănătoasă cu consumatori din Timișoara.
Doritorii se pot înscrie, în limita celor 30 de locuri care mai sunt disponibile pentru sezonul 2019-2020.

ASAT reprezintă un parteneriat direct între mici producători și consumatori, bazându-se pe angajamentul reciproc între aceștia, relații de solidaritate și transparență. ASAT a fost inițiat în Timișoara în anul 2008 de un grup de consumatori. Până în prezent, peste 20 de grădinari și 2000 de familii de consumatori (aprox. 6000 de persoane) au participat în parteneriatele ASAT din Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Odorheiu-Secuiesc, Sibiu și București.

Mai multe informații despre parteneriatele ASAT:
•http://asatromania.ro/intrebari-frecvente/
•http://asatromania.ro/resurse/
În anul 2019, în ASAT Timișoara funcționează 3 parteneriate cu legumicutorii Mia Leordean (Cuvin, jud. Arad), Marcel Haș (Firiteaz. jud Arad) și István Tóth (Otelec, jud. Timiș).