Timisoara

Atelier de automachiaj: Machiaj pentru ten matur

Atelier de automachiaj: Machiaj pentru ten matur

Detalii anunt

Telefon
0737625778
Pret
45 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1236

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

În jurul vârstei de 45 de ani (când putem vorbi de un ten matur), femeia trebuie să acorde o atenție sporită felului în care își îngrijește fața. Mai mult înseamnă mai puțin, machiajul în exces îmbătrâneşte întotdeauna tenul deoarece accentuează ridurile şi conferă tenului un aspect îmbâcsit, dar ochii trebuie machiați mai puternic decât în tinerețe pentru a contracaraa tendința pielii de a se lăsa. Tot așa, fardul de obraz este de nelipsit dar aplicarea se face diferit, pentru că și mușchii feței s-au modelat cu timpul.

Cum găsim echilibru?

Sunt Make-up Artist Mira Metzler și vă invit la un atelier dedicat femeilor active, mature, preocupate de aspectul lor și conștiente de rolul machiajului în garderoba noastră.

Ce vei învăța?

- cum identifici punctele forte și slăbiciunile feței
- cum corectezi imperfecțiunile majore ale tenului
- cum ascunzi semnele de oboseală
- cum redefinești ochii
- cum aranjezi sprâncenele astfel încât să păstreze un aspect natural
- cum machiezi buzele
- ce produse sunt potrivite stilului tău de machiaj
- cum poți întrebuința un produs de machiaj în mai multe feluri
- ce pensule de machiaj îți ușurează aplicarea

Este un atelier interactiv, cu demonstrație însoțită de explicații și sesiune practică de automachiaj, așa că aveți posibilitatea să aduceți liste cu întrebări și propriile truse de machiaj pentru evaluare!

Când? 22 februarie 2015 orele 13.00 - 16.00

Cât costă? PROMO 45 lei în loc de 110 lei, pentru înscrierile confirmate până în 18 februarie 2015. Locurile sunt limitate!

Cum participi?
Din motive organizatorice, avem rugămintea de a anunța intenția de participare într-una din următoarele modalități: telefonic sau e-mail mirametzler@gmail.com.
Unde?
Eveniment organizat de Mira Metzler Make-up Artist și găzduit de ALIAS Make-up & Photo Studio din Timișoara, strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel nr. 1 birou 22.

Calendarul evenimentelor de machiaj se găsește aici www.garderobademachiaj.ro/calendar.