Timisoara

Baterie auto originala VW numai pe Stoauto.ro

Baterie auto originala VW numai pe Stoauto.ro

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
911

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Firma STOAUTO cu sediul in Bucuresti importa si comercializeaza baterii auto originale pentru o serie de marci auto de renume.

In cazul in care se impune schimbarea bateriei auto si dv. cautati o baterie auto originala VW, puteti consulta cu incredere site-ul de specialitate al firmei STOAUTO de unde puteti selecta produsul dorit in functie de parametrii cautati. Site-ul cuprinde indicatii clare privind caracteristicile tehnice ale bateriilor, precum si preturile de achizitie. In cazul in care nu detineti expertiza necesara pentru a face o asemenea achizitie, trebuie sa apelati la serviciile unui specialist in domeniu.

Chiar si in aceasta situatie, putini sunt cei care pot solicita in mod direct o reparatie sau o schimbare a unei componente, fie ea si o baterie auto. Nimic jenant in aceasta situatie, deoarece a fi mecanic auto, electrician sau tinichigiu sunt meserii care cer cunostinte, experienta si indemanare. Lipsa cunostintelor auto, altele decat cele legate de condusul masinii si de alimentarea acesteia la pompa, ii afecteaza mai ales pe proprietarii de autoturisme second hand, unde nu se mai poate vorbi de garantie. In aceasta situatie, proprietarul trebuie sa apeleze cu incredere la serviciile reprezentantelor auto sau, dupa caz, ale unor service-uri auto independente.

Contextul discutiilor despre necesitatea de a achizitiona numai piese auto originale sau ne putem increde si in cele de tip aftermarket (adica cele care nu provin de la producatorul masinii) este amplu si probabil ca nu se va diminua prea curand. Aceeasi dilema intervine si cand trebuie sa luam o decizie pentru a cumpara o baterie auto originala vw, de exemplu. Dar cum procedam cand citim si despre categoria de piese si componente aftermarket de calitate, dar vandute la preturi mai accesibile? Cum sa stabilim un echilibru intre pret si calitate atunci cand stim ca siguranta vietii noastre depinde de echiparea corespunzatoare a masinii?

Intr-o prima optiune, majoritatea proprietarilor se adreseaza reprezentantelor auto despre care stiu ca lucreaza numai cu piese originale, mai ales daca masina se afla in garantie. Se stie ca folosirea altor piese decat cele originale in aceasta perioada duce automat la pierderea garantiei. Pana aici se pare ca decizia este clara.

Cea de-a doua optiune, atunci cand apelam la prestatia unui service auto independent, ne da posibilitatea sa ne ”descurcam” si cu alte componente decat cele originale. Specialistii ne avertizeaza sa fim atenti asupra situatiei cand o componenta aftermarket este cu mult mai ieftina decat una originala, caz in care trebuie sa ne punem problema calitatii piesei ieftine. Cea mai buna strategie este sa cerem sfatul unui mecanic auto si sa nu luam o decizie superficiala. Un alt indiciu care trebuie sa ne orienteze este cel al garantiei oferite la cumparare. De obicei, piesele sau componentele originale au o garantie extinsa.

Pentru a evita erorile de achizitie apelati la dealerii autorizati, care comercializeaza componente auto originale. Firma STOAUTO este in masura sa va ofere baterii auto originale pentru marci auto precum VW, Audi, Skoda, Seat sau BMW.

http://www.stoauto.ro