Timisoara

Bega Music Festival

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
207

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 24 aprilie 2019 - Duminica 9 iunie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

BEGA MUSIC FESTIVAL - ediția I

Primăria Municipiului Timișpara prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, organizează în acest an un concurs de interpretare vocală și de creație.

Scopul este acela de a identifica și de a susține tinerii interpreți ai Timișoarei, cât și de a încuraja compozitorii timișoreni.

În data de 23 aprilie încep oficial înscrierile, termenul limita fiind 20 mai la ambele secțiuni. Sistemul de înscriere este diferit:

1.Soliștii vocali concurenți trimit fișa de înscriere la adresa de e-mail boe@primariatm.ro. Preslectia lor are loc în data de 25 mai, ora 10.00, la sala Capitol. Concurenții prezintă la preselectie 2 piese, iar în finală una din cele două.

2. Compozițiile se depun la registratură PMT – camera 12, primind număr de înregistrare, pe plic specificându- se doar un motto. Piesa va fi pe CD sau stick, comisia neavând posibilitatea să cunoască numele autorului piesei. După validare pt finală, se vor afișa piesele câștigătoare pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara.

Concursul propriu - zis se va desfășura vineri, 7 iunie, în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, pe scena din Piața Victoriei, iar premierea câștigătorilor în 9 iunie.

Premiile constau în sume de bani, după cum urmează:
Secțiunea interpretare vocală:
Premiul I 2000 lei
Premiul al II- lea 1500 lei
Premiul al III-lea 1000 lei
Mențiuni 2 500 lei

Secțiunea creație:
Premiul I 4000 lei
Premiul al II- lea 3000 lei
Premiul al III-lea 2000 lei
Mențiuni 2 1000 lei

Pot fi oferite și alte premii speciale din partea partenerilor și a sponsorilor.

Regulamentul concursului și fișa de înscriere se află pe www.primariatm.ro și pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara si la link-ul: http://bit.ly/2vkoOsQ