Timisoara

Bega Music Festival

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1302

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 1 august 2020 - Duminica 2 august 202019:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

După o participare impresionantă în faza de preselecție, în care s-au înscris 56 de piese și 59 de tineri artiști interpreți de muzică ușoară din 26 de orașe, dintre care 17 sunt din Timișoara, finalele celor două secțiuni vor da prilej tinerilor Timișoarei să-si etaleze talentul artistic în compania unor concurenți extrem de valoroși, din întreaga țară.

Ne vom întâlni așadar cu finaliștii acestui concurs devenit național în perioada 1-2 august, în Piața Libertății din Timișoara, cele două secțiuni de concurs urmând a se derula astfel: sâmbătă, 1 august, secțiunea de interpretare, duminică, 2 august, secțiunea de creație.

Invitați în recital sunt Dragos Moldovan, câștigătorul concursului,,Vocea României” din anul 2019 și ,,Pragu' de Sus ”, dar și câștigătorii primei ediții a concursului,, Bega Music Festival”, Andreea Vlas și ,, Dincolo De Ziduri”.

Evenimentul este parte integrantă a manifestărilor prin care se va sărbători pentru a XX-a oară ziua de 3 august drept ,,Ziua Timișoarei”. Menționăm faptul că acest eveniment va fi preluat și transmis de către TVR Timișoara, dar va putea fi urmărit și online de către cei ce nu vor reuși să se înscrie pe pagina de facebook ,, Evenimente Primăria Timişoara” și nu vor fi astfel beneficiarii unuia dintre cele 500 de locuri alocate, în fiecare seară de festival, cu titlu gratuit de către Primăria Timișoara.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta