Timisoara

Campania Draga Mos Craciun la Iulius Mall

Campania Draga Mos Craciun la Iulius Mall

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
1487

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

MOȘUL DE LA IULIUS MALL ÎŢI ADUCE ÎN DAR O SKODA RAPID SPACEBACK

Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, IULIUS MALL Timişoara îi surprinde pe clienţii săi cu premii magice şi evenimente deosebite. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la IULIUS MALL a pregătit nenumărate cadouri, printre care un autoturism Skoda Rapid Spaceback şi 22 de tablete Samsung.

De luni, IULIUS MALL a dat startul campaniei „Dragă Moş Crăciun...”, care se desfăşoară până pe 23 decembrie 2013. Ajutoarele celui mai simpatic bătrânel au pregătit daruri pentru pasionaţii de shopping. Astfel, cumpărăturile de minimum 150 de lei garantează participarea la marea tombolă a iernii. Clienţii trebuie să completeze taloanele primite de la Centrul Info şi să le depună în urna magică a Moşului. Cel mai norocos dintre participanţi, desemnat prin tragere la sorţi, în ultima zi a campaniei, va fi recompensat cu un premiu cu totul deosebit: un autoturism Skoda Rapid Spaceback.

Tolba Moşului este plină cu surprize, aşa că, în fiecare zi din perioada de desfăşurare a campaniei, cumpărătorii mai pot câştiga unul din cele cinci seturi cadou cu vouchere de cumpărături şi decoraţiuni de Crăciun sau o tabletă Samsung Galaxy Tab 3. De asemenea, primii 100 de clienţi ai zilei primesc cadouri garantate.

Cu premii atât de frumoase, periplul prin magazinele IULIUS MALL în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi va fi o plăcere. În plus, îndrăgita destinaţie de shopping şi timp liber s-a transformat într-un tărâm de poveste, cu brazi împodobiţi, globuri strălucitoare şi lumini multicolore.