Timisoara

Caravana cu povesti pentru copii

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
588

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 29 ianuarie 201711:00, 17:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În anul 2015, echipa noastră a lansat prima ediție a proiectului Caravana cu povești. Întrucât s-a bucurat de succes, a ajuns în peste 5 orașe ale țării, am organizat peste 15 spectacole cu trupe de teatru de renume, cu multă experiență și povești de succes pentru copii.

Pe 29 ianuarie, Caravana cu povești revine la Timișoara, cu o mare supriză! Am pregătit 2 spectacole inedite pentru copiii mari și copiii mici, unul fiind o adaptare foarte reușită a unei povești clasice cunoscute….iar celălalt unul spectaculos, muzical, educativ și plin de umor, deopotrivă.

Va reamintim, caravana a mai adus la Timișoara spectacolul „Vrăjitorul din Oz”, „Micul Prinț” și „Copilăria lui Chopin.

Sunteți pregătiți? Să vă dezvăluim surprizele!

Teatrul Odeon Bucuresti și Teatrul Gong Sibiu promit o zi cu multă veselie, vă vor binedispune și vă vor transpune în lumea copilăriei, cu personajele haioase, jucăușe pe care le veți întâlni. Și așteptăm nu doar copiii alături de noi, ci și părinții cu suflet de copil care tânjesc după clipele atât de dragi ale copilăriei, cu veselia, inocența și năzdrăvăniile caracteristice.

Pe 29 Ianuarie 2017 de la ora 11:00 am pregătit pentru copiii mai mici spectacolul de succes de la Teatrul Gong din Sibiu, „Sarea-n bucate”.
Detalii despre spectacool: http://unparintemaibun.ro/portfolio/caravana-cu-povesti-pentru-copii/

Pe 29 Ianuarie 2017 de la ora 17:00 am pregătit pentru copiii deja voinici spectacolul de teatru „Copilăria lui Vivaldi” al Teatrului Odeon.
Detalii despre spectacool: http://unparintemaibun.ro/portfolio/caravana-cu-povesti-pentru-copii-2/

Detalii și informații suplimentare despre spectacol sau campanie:info@unparintemaibun.ro
Tel: 0754 964 852 sau 0748 154 838