Timisoara

Caravana Culturală

Caravana Culturală

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Primaria Dudestii Noi
Vizualizari
387

Voteaza & Distribuie

Descriere

DUDEȘTII NOI - 23 septembrie – Casa de Cultură Dudeștii Noi

Caravana Culturală, proiect organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, își propune să aducă evenimentele culturale mai aproape de satele și comunele din județul Timiș. Astfel, în cadrul caravanei, sunteți invitați la proiecții de film din cadrul Festivalului Central-Euroapean de Film și spectacole de teatru prezentate de trupa Aether. Proiectul se află în programul RURAL Active al FITT care își propune să desfășurăm activități în mediul rural din județ.

Scopul acestor proiecții de filme și a spectacolelor de teatru au rolul de a crește consumul de cultură și de sensibilizare față de câteva: drepturile omului, incluzine socială și multiculturalitate, dar și teme de actualitate pentru lumea modernă. Vrem să creștem oportunitățile tinerilor din mediul rural și să aducem lumea filmului și a teatrului cât mai aproape de voi!

Alte locații unde ne găsiți:

BERINI– 15 septembrie - În fața Căminului Cultural

Becicherecu Mic – 16 septembrie - Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Țichindeal” Becicherecu Mic Săcălaz - 17 septembrie – revenim cu locația Chevereșu Mare – 19 septembrie - Căminul Cultural Chevereșu Mare

Șag - 24 septembrie - Cămin Cultural Șag

Urmează să anunțăm și programul caravanei pentru luna octombrie, până atunci pregătiți-vă energia și buna dispoziție! Proiectul susține candidatura Timișoarei pentru Capitală Europeană de Tineret 2020!