Timisoara

Caravana Empatiei - Atelier de educatie parentala si dialog

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
249

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 8 octombrie, Shopping City Timișoara te invită la un eveniment special: CARAVANA EMPATIEI, alături de IOANA CHICET-MACOVEICIUC (www.printesaurbana.ro) și MONICA REU, trainer în comunicare non-violentă.

Vino să participi la un atelier de educație parentală și dialog, care își propune să îți deschidă porțile empatiei, astfel încât copiii tăi să crească frumos și să nască inimi fericite, care să ducă lumea mai departe.

Tema atelierului de la Shopping City Timișoara va fi "De la conflict la conectare - cheițe care ne ajută în momentele tensionate cu copiii", iar participarea este gratuită!

Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la contact@shoppingcitytimisoara.com în care să precizezi numărul de persoane care vor veni la atelier (inclusiv copii) și numele vostru.

Într-o eră puternic tehnologizată şi marcată de goana după eficienţă, conectarea cu cele mai dragi fiinţe din viaţa noastră necesită un efort conştient şi cunoaşterea câtorva principii de relaţionare armonioasă.

În această întâlnire vom explora moduri în care putem înţelege şi împlini nevoile reale ale copiilor noştri, având în acelaşi timp grijă şi de nevoile noastre ca părinţi şi fiinţe umane. Vom vedea cum putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie. O relaţie din care, peste ani, copiii noştri să devină adulţi împliniţi, încrezători în forţele proprii şi iubitori de viaţă şi de oameni.


Trainer
MONICA REU este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

Organizator
IOANA CHICET-MACOVEICIUC, jurnalist, blogger pewww.printesaurbana.ro și autor de cărți pentru adulți și copii, organizează evenimente pentru comunitățile de părinți din toată țara în speranța de a oferi cât mai multor familii inspirație pentru o viață caldă, calmă, trăită în respect și iubire.


Grăbește-te să te înscrii la un atelier care te va învăța să comunici empatic și eficient cu copilul tău!

✓ Data: 8 octombrie, ora 10:30.

✓ Locație: parter, zona magazinului Zara.

✓ Mai multe detalii: http://shoppingcitytm.ro/caravana-empatiei-vino-sa-descoperi-secretul-familiilor-fericite/.

Vă așteptăm cu drag!

Sursa informatii: www.facebook.com