Timisoara

Castigatorii concursului foto: Ipostaze. Viata de biciclist

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 4 ani si 2 saptamani
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Descriere

Câștigătorii concursului foto: Ipostaze. Viață de biciclist

Verde pentru Biciclete a încheiat cea de-a treia ediție a concursului foto Ipostaze. Viață de biciclist.
Prin acest concurs, am vrut să acordăm posibilitatea tuturor celor pasionaţi de arta fotografică de a împărtăşi viziunea lor despre bicicletă și de a evidenția ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața noastră de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste. Concursul s-a adresat fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani și s-a desfășurat în perioada: 01-30.09.2014.
Aproximativ 26 de tineri s-au înscris în concurs, iar 3 dintre ei au fost aleși de juriul Verde pentru Biciclete, format din tinerii voluntari VpB. Câștigătorii sunt:
Locul 1 - Ceaucă Florian Cătălin
Locul 2 - Tătar Emil
Locul 3 - Tanasciuc Tudor
Fiecare dintre aceștia va primi un voucher în valoare de 700 de lei pentru recondiționarea bicicletei în atelierul Bicicle Te Me.
În perioada 22-29 septembrie, fotografiile au fost supuse votului online pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete. Dintre primii 3 favoriți online, fotograful cu care am colaborat îndeaproape de-a lungul timpului Flavius Neamciuc a ales un participant căruia îi va oferi un internship - knowledge și sesiuni practice. Astfel, premiul de popularitate îi este atribuit lui Tătar Emil.+
Concursul foto Ipostaze. Viață de biciclist a fost organizat de Fundația Bega în cadrul campaniei Verde pentru Biciclete, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local.
Campania “Verde pentru Biciclete” este prima iniţiativă din Timişoara care încurajează adoptarea mersului pe bicicletă ca şi alternativă ecologică pentru deplasarea prin oraş. Scopul nostru este de a atrage atenţia asupra importanţei și beneficiilor mersului pe bicicletă, de a evidenţia faptul că există biciclişti pe străzile oraşului şi de a atrage sprijinul autorităţilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete.