Timisoara

Ce isi doresc femeile?

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
843

Voteaza & Distribuie

Prezentare

CE ÎŞI DORESC FEMEILE? 1.200 DE PREMII DE RĂSFĂŢ, OFERITE DE IULIUS MALL, LA ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ

Iulius Mall Timişoara pune începutul lunii martie sub semnul feminității. Pentru a le sărbători pe doamne și domnișoare, cel mai mare mall din afara Capitalei a pregătit 1.200 de premii, în ton cu marile lor pasiuni: bijuterii, cosmetice, vouchere de cumpărături şi sesiuni de relaxare la SPA.

În acest an, Iulius Mall Timişoara sărbătorește femeia timp de opt zile. În perioada 1 – 8 martie 2017, persoanele care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate sunt invitate să se înscrie la tombola campaniei „Ce îşi doresc femeile?”.

Zilnic, primii 150 de participanţi vor fi răsplătiţi cu surprize instant, la Centrul Info, în zona special amenajată. Aici, își vor putea alege una dintre decoraţiunile expuse, care ascunde un cadou, oferit de Iulius Mall Timişoara: beauty kits pentru sesiuni de make-up, bijuterii strălucitoare, vouchere la magazinele din mall şi băuturi răcoritoare.

De ziua lor, pe 8 Martie, trei cliente vor fi recompensate, prin tragere la sorţi, cu o sesiune la Oriental Beauty & Spa, unde vor avea parte de relaxare totală şi de răsfăţ pe măsură.

Miercuri, în prima zi de primăvară, doamnele şi domnişoarele din Iulius Mall şi cele din clădirea de birouri UBC 2 vor fi întâmpinate cu mărţişoare, iar pe 8 Martie, vor primi în dar flori.

Nu mai sunt oferte disponibile