Timisoara

CFR merge ceas acasa!

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
477

Voteaza & Distribuie

Descriere

4 din 4 pe teren propriu. În sfârşit o evoluţie demnă de toată lauda pentru “leopardele” de la CFR. După victorii chinuite în faţa unor echipe slabe, fetele lui Florin Bugar au arătat altceva în faţa echipei Fair-Play Bucureşti, care avea până la ora meciului 3 victorii din 3 posibile, dar cu mai multe jocuri amânate din cauza convocărilor la selecţionatele de juniori.
Şi totuşi, meciul a început slab, Carolina Şolonca profitând de o greşeală a Mihaelei Durlă pentru a deschide scorul în minutul 4. A fost declicul de care poate echipe feroviară avea nevoie, pentru că din acel moment pe teren a fost o singură formaţie, a gazdelor. Cea mai bună jucătoare a CFR-ului în acest sezon, Manuela Voica a egalat cu sânge rece în minutul 16, ca peste alte 5 minute Loredana Sas să întoarcă scorul, după ce Ozana Ababei a trimis un lob care a lovit bara. A fost 2-1 la pauză, dar gazdele au ratat mai multe ocazii, în frunte ca Larisa Sîrbovan.
Primele 15 minute ale părţii secunde, au însemnat un real forcing la poarta vizitatoarelor. Mirică a transform,at un penalty, după un fault la Sas, apoi polivalenta Loredana Sas şi-a trecut în cont dubla, ca Larisa Sîrbovan să înscrie şi ea de la punctul cu var, după ce Ozana Ababei a mai obţinut o lovitură de penalitate. La 5-1 a ieşit în evidenţă cel mai bun jucător al oaspetelor, portarul Iulia Niculescu, aceasta parând cel puţin 4 baloane pe care scria gol. Pe final, oaspetele au închis tabela, dar cu un gol în propria poartă, după un corner execlent executat de Claudiţa Bistrian. Carolina Şolonca a încris şi în propria poartă după ce deschise scorul.
6-1 scor final şi un joc dădător de speranţe pentru CFR care în tur mai are un singur joc de disputat la Tg. Mureş, argintul sezonului trecut.
CFR Timișoara (antrenor Florin Bugar): Abălașei – Șodinca, Molnar (cpt.), Durlă, Heisu, Ababei, Lihet, M. Voica, Sas, Mirică, Sârbovan. Au mai intrat Obrad, Stroia, Bistrian, Christopoulou, Novotni.
Fair-Play București (antrenor Ion Bărbătioru): Niculescu – Podgoreanu, Petre, Bâscoveanu, Manda, Costandache, Gheorghiu, Tărășilă, L. Seiciu, E. Seiciu, Şolonca. Au mai intrat Al-Zubaidi – Roșoi, Belu.
Alba Iulia, Iaşi, Baia Mare şi Bucureşti sunt echipele învinse de CFR pe teren propriu. Feroviarele au şi două eşecuri, dar în deplasare, la Cluj şi Craiova.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro